G. Doğu şova hazrlanyor
siverek82 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yine yeniden sınırdayız yağış girince soğuk krplyor soğuk olunca yağış olmuyor
-
Kimse niye ateş etmiyor sıkın..
Kahrol düşman al sana bombe 💣💣💣
-
siverek82 durum nedir hocam? Başlamış olması lazım kar yağışının
Hocam çok bı beklentim yoktu zaten
Fakat ilk kar tanelerini görmüş olduk lapa lapa yağıyor sıcaklık sınırda olduğu için arada yağmurla karışık yağıyor şuanda yağış yok
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Nao pozitife tırmanırken batılı inmesi saçmalık. Ecm deki görüntü değişecek. Zaten sabah dogulama trendi başlamış yavas yavas gfs ye benzer. İzlanda da tureyecek ab lerle İki Ataklı bir sistem yüksek ihtimal . ao da nao da pozitifte sibirya 15 ine kadar zor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ama gfs de gördüğümüz gibi vortexin yer değiştirmesinden sonra ao notre inecek ve kutup bolgesinde yuksekler olusmaya baslicak o zaman. Mjo 5,6,7 olacagi için İskandinav yükseği olacak avrupa veya turkiye arasında yine gidip gelecek gibi. Sinan abi verileri yorumladım sadece 9-16 icin sibirya zor gibi ama polar atak olabilir. Sen sibirya bekliyor musun ? Ecm 240 için olmaz dedin ao nun pozitifligini beklemiyorsun sanirim
Sibirya için Şubat sonu diye okumuştum yanlış hatırlamıyorsam Sinan abinin laflarndan
-
Teşekkür ederim hocam
-
Gaziantep ve Şanlıurfa ayın 4 ünden sonra uygun değerlere düşüyor hocam.
Hocam bı sorum olacak meteocielden ilçe diyagramna ulaşabilir miyim kendi konumum olan Siverek için bı göz ataym
-
Bölgenin genelinde sıcaklık sınırda gibi pencere önü nöbetleri bölge için başlıyor
-
Az daha zorlasa gfs başlayıp önüne geçecek:)
-
Gem inşallah gfs ile ecmwf yi adam eder yabana atılacak model değil özellikle yağış konusunda her iki modelden de üstün tutuyorum gem'i
-
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
Aleykümselamm sabah şerifleriniz hayır olsun ey ahali
-
-
Şöyle bi göz ucuyla geme bakın
-
siverek82 hocam site adı meteomanz. Arama motorlarıdan ulaşabilirsiniz. Ücretsiz.
Teşekkür ederim
-
Kilis gfs güncel veriler.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu verilere nerden bakiyoruz link falan var mı