Bu 2 mt anomali ne yav
istek fazla kişi sayısı az
Nedir , ne işe yarar, neyi açıklar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu 2 mt anomali ne yav
istek fazla kişi sayısı az
Nedir , ne işe yarar, neyi açıklar
En azından yağış var
Çaycı olsa iyi abi binadaki paspasa yaptırıyorlar güncellemeyi
Yok kaşığına yaptryorlar hocam hahaaha
Bugün izlediğim ve gördüğüm kalecilerden sonra iyiki Muslera var dedim ve kıymetini bir kez daha anladim
Muslera velinimettir kıymetini bilin fanatik fenerli olarak söylüyorum şimdiden musleradan fikir alınarak yeni kaleci arayşlarna başlaması lazım gsnin
Haftaya mangal piknik Havası
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bi an önce gelsin ve geçsin kuruduk
Şuan ki görüntüler iç karartıcı
Allah hepimize bol sabır versin. Allah ne eylerse güzel eyler inşallah mutlu oluruz hikayenin sonunda
Haji wright ı neden istemiyor bu Fenerbahçeliler anlamıyorum bende fenerliyim en çok istediğim transferlerden biri 24 yaşında genç güçlü çevik hızlı tam süper lig forveti ak wrightı king ve Arda ile kur ön tarafı keyfine bak
Hayırlı geceler
Arkadaşlar buradan tekrardan
6-7-8 Ocak için sizlerden özür diliyorum.
Güzel bir tarih ile geleceğim.
İnşaALLAH başarı notumuzu tekrardan yükseltiriz.
Özürlük bişey yok abi tahmin ettin tutmadı bu işin doğasında var bunlar
Bu gerçekleşirse ilaç gibi olur
Sinan aklına yüreğine sağlık abim aylar öncesinden hareketlenmeyi görmen bile büyük başarı tebrik ederim kısmet değilmiş
Kış böyleyse yaz 60 derece
Tamam
JMA ya bakanınz oldu mu
Sanırım bir iki günlük yanılma payımız oldu oda nazar olsun İnşaALLAH
Bu sistem sonrası Kış tahminimde bahsettiğim gibi 20 civarı günler esnek olabilir bir de oraya bakalım
Abi bu önümüzdeki sistemi bile bı veriyor bı vermiyor modeller inşallah önce bu gelir sonra da bahsettiğin diğer sistemi alırız