Geçmiş olsun abim
Tesekkur ederim abim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGeçmiş olsun abim
Tesekkur ederim abim
Abi geçmiş olsun bende aynı ateş balgamlı öksürük burun akıntısı bi salgın var şu sıralar bugün aile hekimine göründüm ilaç yazdı ama faydası olmadı hala geçer gibi oluyor geçmiyor yav domuz gribi influenza rsv korona üçlüsü ile grip bambaşka bir boyuta ulaştı 2022 yılında
Hocam bende yakalandım hastaneye gidip iğne vurmadan geçmiyor bu hastalık ben ki hastaneye hiç gitmeyen adam koşarak gittim hastaneye geçmiş olsun size de
Sinan hocam geçmiş olsun çok dikkat edin bu aralar herkes hasta geçmiyor bide bir türlü
Sinan hocam elinize aklınıza sağlık inşallah umduğunuz gibi gelir
Kasım'da yazilan bu sistemi şimdi diğer forumdaki veya sosyal medyada ki ler nokta atışı olarak 6 Ocak diyor kaynak belirtmek yerine çalın tahmini aynen :)))
Utanmazlar
Esenler yoğun kar yağışlı yerler yeniden tuttu
Fatih nasıl olur hocam
Fatih nasıl olur hocalarm
Kar kalınlıkları diye bı sayfa daha açılmış gerek yoktu ki açmaya direkt o bilgileri Marmara sohbetine atsalarda olurdu. İnsanlar bı beklentiyle sayfaya girip sadece Marmarayı görünce hoş karşılayamayabiliyor.
Ya da Marmara kar kalınlıkları deseydiniz
Türkiye'de sadece Marmara var belki haberimiz yok
Neden sadece marmara konuşuluyor diğer bölge tahminleri yapılmıyo
Niğde nasıl olur hocam
Hocam Niğde için ne bekliyorsunuz yarın kar yağışı veya örtü görür müyüz
gecen yıl azdah bu yılda kardağ seneye Bozdag hep bir isim sonuc 0 🤣🤣🤣😄
Sistem günlerinde de seni burda bekliyoruz hocam. Tahmindir sonuçta tutmayabilir ama üslubnuz hiç hoş değil.
Ben Niğdedeyim hissetmedim
Selâmun aleyküm hayırlı Cum'âlar
Aleyküm selam hayırlı cumalar
Hocalarım Şubat ayının ilk haftasında Niğde için kar durumu muhtemel mıdır çünkü ilk hafta bütlerim var ve kar olursa muhtmeel online olacak yardımcı olabilir misiniz bana