Bakırköy / Yeşilköy olarak pek memnun değiliz .. bugün ve yarın yağar mı acaba ?
Berke170 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İyi forumlar herkese . Bakırköy / Yeşilköy gibi sahil kesim için tahmininiz nedir ? Bu gece güzel kar görür müyüz uykusuz kalmaya değer mi ? Tabi aynı sorum yarın için de geçerli
-
Hayırlı geceler herkese . Yarın ki sistem de ve hafta sonu gelecek sistem de Bakırköy civarına örtü beklentiniz var mıdır ? Varsa miktarı nedir ? İki sistem içinde bi tahminde bulunursanız sevinirim
-
İyi akşamlar herkese . Bakırköy Yeşilköy ne olur en kötü ve en iyi ihtimalle ? ?
-
İyi akşamlar herkese iyi forumlar . Bakırköy olarak bişey alır mıyız ? Alırsak ne ve ne zaman alırız acaba ?
-
afiyet olsun başkan =D=D
Eyvallah teşekkür ederim malum her sene yağmıyo bu kar hasret kaldık fırsatı değerlendirmek lazım
-
Şahsen cm tahmini yapmıyorum hocam fakat her yer karla kaplanır diyebilirim. Bu gece çok etkisi olmayan bir yağış var, Cumartesi akşam ve gece ise şov başlıyor.
Çok teşekkür ederim ilgi alakan için . Derdim şöyle keyifle bi rakı içebilir miyiz onu kovalıyorum havada kalır mı kalmaz mı diye merak ettim
-
Herkese iyi forumlar iyi seneler . Bakırköy yeşilyurt kaç cm olur ? Yağış ne zaman başlar acaba ?