samsunda iş ciddiye gidiyor
Fevzi Burak tarafından yazılan gönderiler
-
-
Radar tehlikeli sabaha kadar böyle devam ederse merkezde bile sel olabilir.
-
Ecmwfde siklonu verdi!!! Yeni bir takibimiz var artık 11inden itibaren oluşacak siklon
-
yani bir baktım çok bir yorumun yok açıkçası çünkü tuhaf olduğu yerde eriyebilirde ama siz daha çok artık kuzeyden kuzeydoğudan gelebilecek kütlelere odaklanın
-
Tokatlı kardeşim o kütleyi bende merak ediyorum bir inceleyip tekrar dönüyorum şimdi
-
Fevzi Burak çok teşekkür ederim hocam erinmeden yorumluyorsun sorularımı
Ne demek
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. şuanlık durum böyle alper ordu çevrelerinde ani kütleler de oluşabilir. Şuan ana yön güneydoğudan gelen kütlelere odaklanman. İlerleyen saatlerde rüzgar kuzeye dönebilecek gibi duruyor gece saatlerinde denizden inmeye başlayabilir kütleler. İlerleyen saatlerde yine konuşuruz ama ordunun ve giresunun alacağı yağışlar daha bitmedi yeni başlıyoruz
-
Arda modelleri artık sadece 11indeki karadenizdeki siklon için takip ediyorum şu yağışlar adına radar bakıyorum sadece çünkü modellerin hepsi yanılıyor radar bakmayı tavsiye ediyorum şimdi ben radardaki hareketleri atayım buraya takip edelim
-
Merkezde her yer göle döndü yağış devam ediyor yeni kütleler oluşuyor
-
-
Çok tehlikeli geliyor
-
Samsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ayın 11i gibi karadenizde ciddi bir siklon gören modeller var icon öğlen vermişti akşamda verdi takip edeceğim karadenizi bu yağışlar üstüne bu siklon vurursa çok hasar oluşur.
-
Doğu karadenizde çok etkili yağışlar var samsun hazır mı samsunda kütleler oluşmaya başladı deniz üstü kapandı geliyor
-
Doğu karadenizde yer yer çok şiddetli yağış var oraj aktiviteside yüksek