Samsunda hava adeta patladı kapkara olduk yıldırım gök gürültüsü ve yağış var
Fevzi Burak tarafından yazılan gönderiler
-
-
An itibariyle çoruma yaklaşan kütleler var sinop ve samsunun iç kesimlerinde kırmızı kütleler var kıyıya güçlü şekilde ulaşabileceklerini sanmıyorum zayıflayarak kıyılarda da hafif yağış geçişlerine neden olabilir bakalım takipteyiz
-
Zonguldak'ta yaşayanlar yine iyisiniz
Evet iyi yağış ve aksiyon gördüler uzun süredir bir yenisi daha geliyor.
-
Son radar görüntülerine göre kastsmonu çevrelerinde ve çorumun kuzey kesimlerinde kısacası batı karadenizin doğu orta karadenizin batı iç kesimlerinde yerel etkili yağışlar görülebilir.
-
allahım kıyı şehrimiyiz %46 nem ne
Biraz da siz çekin nemi ya bişey olmaz =D
-
Batı karadeniz kıyıları kışın dek alıyormuş gibi kütle alacak gibi duruyor soluksuz gerçekten durum risk içeriyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yok bu kadar biraz abartı =D ama 100mm üstü yağış alan yerler olacaktır.
-
Ayın 4ünde yağışlar bölgenin doğusunda da kendisini gösterecek
-
Batı karadenizde şiddetli yağışlar görülecek bu haftasonu kazasız belasız inşallah
-
Önümüzdeki 2 3 gün doğu karadenizde yerel yağışlar görülecek. 29unda daha etkili olabilir yağışlar. Sıcak atak sonrası gelecek sistemi merakla bekliyoruz
-
Haftaya pazar günü doğu marmara ve batı karadeniz kıyıları için geçen gecenin tekrarı olabilir diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz Fevzi Burak
Uzun zaman var daha ama batı bölgeler için yağışların geleceği doğru ama önce sıcak atak var :coksıcak:
-
Bu arada temmuzun ilk günleri sıcak dalga alacağız büyük ihtimalle ardından ise yağışlı ve nispeten serin bir dalga gelme olasılığı yüksek görünüyor. Uzun vadeli cfs tahminlerine göre ise temmuz ağustos eylül adına mevsim normalleri ve hafif altında sıcaklıklar olabilir. Tabi ki bu tahminler güncelleniyor bakacağız.
-
Hayır çok aşırı bir yağış görünmüyor. Bahar yağmuru tadında bir yağış 🙂
Arkadaşın sorusunu cevapladığın için teşekkürler mehmet ali spora başladım bi yorgunluk var anlatamam arkadaşlar bundan sonra finallerimi de atlattım geçtim allahın izniyle artık beraber daha sık şekilde görüşeceğiz inşallah sıcak ataklardan tutun serin ataklara
-
Orta karadenizin iç kesimlerinde yerel kuvvetli yağışlar var.
-
Sabah saatlerinden sonra kastamonu sinop civarlarında bu kadar güçlü olmasada yine denizden inen etkili kütleler görebiliriz.
Bu arada karabükte kıyılar kadar olmasada etkileniyor gibi anlık radara göre ve düzce taraflarına doğru genişlemesi muhtemel kütlelerin