Zonguldak ve bartına denizden sağlam kütleler inmiş takip edemedim 1 2 gün allah kaza bela vermesin inşallah bir sıkıntı yaşanmaz bereket ve aksiyon olarak kalır. Kütleler gerçekten güzel ve etkili duruyor.
Fevzi Burak tarafından yazılan gönderiler
-
-
Çorumu iyi kütle vurdu 30mmyi devirmiş.
Kastamonu civarları da iyi yağış alıyor.
Bu bölge birkaç gün daha böyle yağışlar almaya devam edecek gibi duruyor.
-
Çankırılı arkadaşlar varsa iyi aksiyon yaklaşıyor çankırıya
-
Bugün orta karadenizin iç kesimlerinde şiddetli hava olayları görülebilir tedbirli olmakta fayda var
-
Radardan görüleceği üzere sinop civarlarında devam eden yağış ab hareketiyle doğuya samsuna doğru ilerliyor bir yağış dalgası daha olacak gibi duruyor
-
hocam 3.1 mm aldık sadece bu kadar mıydı bizim
Tokat ve ordu adına beklentilerim düşüktü kısa süreli iyi kütle vurdu diye görmüştüm tokata ama maalesef fazla etkili olamamış gibi
-
Kazasız belasız diyelim
Amin hocam ama büyük ihtimalle sel haberleri gelebilir yağış çok kuvvetli
-
Samsun merkezde aşırı yağış var kütle iyi devamı var umarım bir aksilik olmaz
-
İç kesimlerde dolu ihtimali var
-
İcona göre durum böyle gözüküyor 😲
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yarın batı karadenizde normal kuvvette yağışlar devam edecek gözüküyor, çorum sinop tokat amasya ordu ve samsunda kuvvetli yağış olacak gibi. Ordu adına biraz daha hafif olabilir yağış modellerde öyle gözüküyor. Ancak samsun amasya için durum kritik olabilir çok daha şiddetli bir yağış bekliyorum. Tokat ve çorumda iyi yağış alacaklar samsun ve amasyada bir tık daha az alabilirler. Sinopta da iyi yağış olacak gibi gözüküyor. Orta karadenizde beklenen yağışa kuvvet sıralaması yapacaksam çoktan aza doğru samsun amasya tokat sinop çorum ordu diye sıralayabilirim. Umarım afetsiz güzel aksiyonlu bir gün olur.
-
Evimin hemen yakınında boşluğa yıldırım düştü
-
samsunda çok sert oraj var
-
Batı karadenize kuvvetli yağış geliyor orta karadenizde samsuna da iyi yağış geliyor gibi duruyor.
-
Yakın zamanda Ordu ve çevresi için kuvvetli yağış ihtimali var mı ?
Yağış olacak ama klasik yağış gibi olur ciddi bir durum gözükmüyor