SAMSUNda da oraj olabilir mi?
Yarın öğleden sonra bir ihtimal olabilir kütlelerin hangi ekoyla vuracağı da önemli modellerde yağış konusunda farklılıklar var anı yaşa gör gibi duruyor
Izlanda dan bir skew-t alabiliriz.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSAMSUNda da oraj olabilir mi?
Yarın öğleden sonra bir ihtimal olabilir kütlelerin hangi ekoyla vuracağı da önemli modellerde yağış konusunda farklılıklar var anı yaşa gör gibi duruyor
Izlanda dan bir skew-t alabiliriz.
samsuna kütle gelmicek gibi bafradaki de gitti
Radar bozuk
Hava yine soğudu =D
30dk önce donuyordum şuan yanıyorum sıcak atak etksini göstermeye başladı
samsunda çok güzel gökkuşağı çıktı
Izlanda eline sağlık evet batı ve orta karadenizde aksiyon yaşanabilir kütleler orta karadenize doğru yoğunlaşmaya başladı
120
Rakımınız az değil ama yine de sahile göre daha şanslı tabiki ancak dediğim gibi 'bana göre' yağışa bağlı ince araba ve çatı üstleri örtü dışında bir şey beklemiyorum yine diyorum inşallah yanılırım ve güzel örtü görürsünüz
Konumuma öyle vermiş hocam yaşayıp görmek lazım hala modeller farklı birbirine göre
Sizin rakımınız kaç
Semih Ö. evet mevsimine göre çok soğuk bir dalga olacak ama efsanevi bir şey olacağını da sanmıyorum çünkü öncelikle icon gibi gelirse demişsin o harita iç kesimi gösteriyor tabi rakımını bilemem yani mesela samsunada vermiş güzel bakarsak ancak iç kesimlere yağacak o kar kıyıya değil
Batı karadenize -8 giriyor görsel kar yapar sahil kesiminde öyle pek tutmasını beklemiyorum he tutabilir bölgesel olarak tutabilir yerel örtüler olabilir tabiki yanlış anlamayın hevesinizi kırmak istemem ama biraz daha gerçeklere bakarsak durum böyle umarım yanılırım ve örtü olur
trabzon yomra rakım 400 reisler son durım analizi alabilirmiyim
Güzel kar yağışları görebileceksiniz sıcaklık sıkıntısı oluşmaz umarım şuan alabilecek gibi duruyorsunuz ama değişedebilir 850 de -5 giriyor tam sınır gözüküyor ama ben kar alacağınızı düşünüyorum
ay sonu belirttiğimiz salınımda biraz öteleme olacak gibi duruyor gfs paralel bir şeyler deniyor yine
tokatın tatmin edici bir kar alması olası gözüküyor.
Düzce ne durumda sizce? Sezonu tatmin edici (mart ayına göre) bir kar yağışıyla kapatabilir miyiz?
konum olarak neresinde oturuyorsunuz rakımınız yüksekse mart ayına göre tatmşn edici bir kar alabilirsiniz.
Giresun tarafından gelirse Yoroz keser yukarıdan gelirse yağar (yoroz-merkez arası merkezde dahil) ama en doğrusunu Allah bilir
doğu karadenize -7 bile girmiyor kar olasılığını giresundan ötesinde düşük görüyorum şimdilik hala farklar var modellerde ancak doğu karadeniz alacağı güzel yağışlara odaklansın daha önemli
Trabzona kar yağarmı?
üstte verdim size de cevabınızı
bu mgm trabzona hep yagmur vermis dogrumu reisler
yağmurlu bir süreç var önümüzde 23ünden itibaren 3 4 gün etkili yağış olası duruyor
trabzon icin son durum nedir reis rakim 400
rakımınız iyi yağışınızda iyi olacak ve güzel bir kar yağışı soğumaya bağlı olarak örtü de görebilirsiniz
sıcaklık şu an 5.4 18:00 e kadar 5.2 nin altına inerse en yüksek mi kabul edeceğiz en düşük mü
En yüksek gün içerisinde kaç olduysa o oluyor en yüksek sıcaklık
ülke ikiye bölündü :D
Evet ull olarak indiği için soğuk modeller değişkenliğini koruyor o yüzden hala net bir şey demem uygun değil batı karadenizde yağış iyi duruyor 500de iyi olacak 850de iyi denilebilir ne gireceği tam net değil ama -8 le bile beyazlayabilecek yerler olabilir