ülke geneli yasaklar geri gelmeli ve bir an önce aşılar temin edilip halk bir an önce aşılanmalı. bulunduğum şehir samsunda vaka sayıları çok yüksek ancak hastane doluluk oranında öyle aman aman bir artış yok virüsün yayılımını artırıp gücünü yitirdiğini düşünmeye başlıyorum tabiki aşılanmanında etkisi var.
Fevzi Burak tarafından yazılan gönderiler
-
-
samsun merkezde sağlam yağış var ayrıca 850hpada(1500m)de -1 derece sıcaklık olmasına rağmen 660 rakıma kadar düştü kar sınırı samsunda 600 rakım üstü şuanda kar yağışlı şaşırtıcı açıkçası beklemiyordum böyle bir şey
YAKAKENT/KARAABA KÖYÜ
21 Mart - 01.16(Yükseklik: 660m)0,6 3,8 -
şuanda devam eden paralel sistemi beklediğim şekle soktu
-
eyvallah reis peki tahmini ne zaman netleşir
Sistemi 24 25 olarak düşünürsek 1 2 gün daha beklemek lazım modellerde mutabakat olduğu zaman söyleyeceğim buradan
Bu arada gfs akşam batı karadenizi gömdü resmen
-
hocam samsun 130rakım civarındayım şuanki duruma göre hafif beyazlama olabilir mi?
Yağış durumu net değil konumunuz güzel yağışta avantajlı ancak ecmwf icon ve ukmo güzel yağış verirken gfs az veriyor bakacağız
-
GEM i nereden takip edebilirim bir de ne kadar istikrarlı
Kardeşim wetterzantrale sitesinden takip edebilirsin
https://www.wetterzentrale.de/de/topkarten.p…P&h=0&tr=6&mv=0
-
trabzon yomra rakim 400 sizce kar tutarmi kardesler
Daha erken bir şey demek için modeller farklı
-
Graupel olması büyük olasılık 500 çok güçlü
-
İç kesimlere yoğun kar kıyılara ise sulu kar yer yer saf kar geliyor
-
gfs ve paralel ikisi de ay sonu sistemini işaret ediyorlar tekrardan 2 ihtimal düşünüyorum ya kafkaslara inip bize kırıntı ama güçlü soğuklar kalacak kafkaslara inene göre kırıntı ya da bize inecek ancak avrupa riskinin oldukça düşük olduğunu söylemek mümkün
-
olleyy meteociel geri dönmüş
görünce baktım evet şükürler olsun
-
En kötü havada göreceğiz desem daha doğru olur
yani -8 girer gibi duruyor ve martın sonlarındayız görsel yağış olur gibi duruyor ama dediğin gibi güzel senaryolarda var bakalım birazcık doğuya kaysada bizi de etkilese
-
bu arada cfs uzun vade verileri güncellendi brrr demiş resmen nisan ortasına kadar :)) kış gitmiyor.
-
batı karadenizde havada kar ihtimali yüksek duruyor 24 25i adına
-
Samsunda güzel kütle oluştu iyi yağış alıyoruz kurak kalmıştık iyi geldi