Hocam malesef bizim sıcaklık sorunumuz devam ediyor
Düzelir rahat olun merkezin iç yüksek kesimlerinde pek bir sıkıntı yok ve şuan saat erken beklenenden erken
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam malesef bizim sıcaklık sorunumuz devam ediyor
Düzelir rahat olun merkezin iç yüksek kesimlerinde pek bir sıkıntı yok ve şuan saat erken beklenenden erken
Samsun merkez kky var az yükseklerde saf kar 200 rakımda örtü oluşmuş çok erken bu kadar erken beklenmiyordu
Samsun merkezde kky var bu 850 de kky yapması şaşırtıcı ecmwf ise yarın akşam saatlerinden itibaren yoğunlaşacak kar için en yüksek extrem seviyesini vermiş
samsunda sıcaklık düşüşü hızlı oldu sağlam yağış var bafrada kky var diye duydum soğuk beklenenden iyi duruyor
Bilal Tan bolu da kütleler yeni yeni oluşacak yarın yer yer yoğun kar yağışları olacak
Samsun Terme ye kar ne zaman başlar
yarın öğle saatlerinden sonra soğuk girişine göre başlayacaktır
Fevzi Burak Hocam sizce samsuna Çarşambadan sonra yağış olur mu Samsuna nazar ettiler yağışlı gün sayısı baya düştü diye gördüm sizce nasıl olur
yağış perşembe günü sabah saatlerine olacak gibi gözüküyor sonrasında aman aman bir yağış yok zaten
5 dk yagip duruyo böyle olursa hüsran olacak tam tuttu derken duruyor siklonik yağış yerine dek tercih ederim,
Şakır şakır yagmur yağıyor desem inanir misin? ?
Çok ama çok normal ne bekliyordunuz yağış olması dahilinde geceden sonra çok daha iyi olacaksınız şuan 850hpa -6.7 -7.5 arası duruyor akşam 6 da biraz toparlamaya başlıyor gibi gözüküyor
Kar yoğunlaşıyor fakat yerde tutamadı bir türlü dewpoint sıkıntı anlaşılan
850 sıcaklığı kötü
Yarın mgm samsuna uyarıyı verecektir arkadaşlar yarın kar beklenenden erken dönebilir hep birlikte yaşayıp göreceğiz
Batı karadeniz adına sıcaklık şuan yüksek batı karadenizdeki arkadaşlar 850 değeri yüksek dduruyor düşmesini bekleyin orta karadeniz sisteme hazır olsun sistemin en büyük verimi bu bölgede olacak gibi duruyor.
Hocam bizim için beklediğiniz yagista değişim yok demi
Ecmwfye göre yağış aynı ancak kısa vade modeli icona göre çok iyi yağış var samsun adına kısa vadede icon başarılıdır.
Şuan samsunda 850hpa da -6.3 -6.2 li değerler var yağış hala merkezde kky olarak devam ediyor rakım arttıkça kara dönüyor 100 rakım üstü saf kar olduğunu duydum 150 rakım üstündeyse örtü bile oluşmuş yavaştan arkamıza yaslanalım bence samsun olarak
Ordu için son durumlar nedir Fevzi Burak hocam
Güzel duruyor örtü görecek inşallah cm işine girmiyorum biliyorsunuz beklenenden daha iyi olur umarım her şey
Bizim Zonguldakta hiç 0.5 üstüne çıkmadı iyi asıl yağış öğleden sonra umarım yükselmez fazla
Sıcaklık yükselebilir 850 de artış mevcut olacak öğleden sonra
Olabilir artık anlık radar takibi yapacağız