Arkadaşlar doğu karadeniz bölgesinin doğusuna soğuk giremedi tam olarak samsun ordu giresun yine şanslı gibi duruyor batı karadeniz ise her güncelleme artırıyor kar miktarını ancak değişken güncellemeler görüyoruz hala değişime açık bu sistem
Fevzi Burak tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam Doğu karadenizin son durumu nedir
kar var örtü var ancak miktar için biraz daha beklemek gerekiyor
-
Semih Ö. o haritanın diğer bölgeleri de içeren yakınlaştırılmış halini atarmısın orta ve doğu karadenizi içeren
-
Fevzi Burak hocam ayrıca emeğinize sağlık diyorum Bölgemiz adına çok güzel şeyler oluyor ilk sistemi de sizin gelmenizle beraber efsanevi şekilde alıyoruz son güncellemelere göre %85 inşallah nice sistemlere
ecmwfnin gördüğü ab size yaradı daha çok bizdeki soğuğu kırptı biraz geç girmesini sağladı ama sonradan güzel toparladı o abnin sapıtmaması dileğiyle yoksa orta ve doğu karadeniz için kötü olabilir ama bana göre gelebileceği en uç şekilde geldi biraz doğulama olabileceğini düşünüyorum sistemde
-
Orta karadenizde kıyılar dahil dimi o gömülmeye
evet samsun orduya yine iyi kar verdi
-
batı karadeniz kıyılarımız için çok iyi bir güncelleme oldu sonrasında orta karadeniz gömüldü ve doğu karadeniz tüm bölgemiz kıyı illeri örtülük kar alacak ama şimdiden şurası çok şurası az diyemeyiz işin içinde siklon var.
-
Hocam batilamasinimi begenmediniz acaba
aslında erken tarihi kaybettik 16sını aldık bizim için fark etmedi ama yine de bir moral bozukluğu oluşturdu ister istemez daha iyi gelme ihtimali olduğu için son ana kadar kovalamak lazım.
-
gece gfs güncellemesinde düzelme olacaktır diye düşünüyorum eğer ecmwf bozmazsa
-
gem çok iyi bir çıktı vermiş gfsde ufak değişiklikler modeli değiştirdi diyagramda karman çorman olmuş 13 14ü için yarı yarıya ihtimal var sonrası ise tüm bölge adına güzel toparladı her yeri tatmin edecek kadar kar verdi ecmwf kritik ne yapacak bakalım
-
ordu rekorunu kırmaya çok yakın samsun merkezde dahil olmak üzere ordu ve giresun çok daha şanslı duruyor kar haritalarındaki kaç gündür ısrar bu bölgeyi işaret ediyor. çok az kaldı beyaz güzelliğe
-
Valla ortalamayı beğendim akşam değişecektir yine lehimize döner gibi
çok iyi geldi hocam yağışları biraz biraz arttırırsak efsaneye koşarız. Bu sistemde çok potansiyel var.
-
doğukaradeniz ne olur hocam soğuklar arada azalıyor yağışı yağmur mu olacak
Yağışta proplem yok bölgem adına ama soğuklar çok sıkıntılı gibime geliyor
sibirya kökenli olduğu için soğuğu dert etme yağışı da buldu mu affetmezsiniz sıkıntı yok.
-
Fevzi Burak Hocam batı Karadenizde son güncelleme yağışları düşürüyor ne dersiniz buna sabahkine göre
soğuğu güçlendirip yağışları azaltmış olası bir durum soğuk fazla olursa nemi azaltır yağışı azaltır. Ama ben daha iyi kar alacağınızı düşünüyorum yağış miktarı değişime açıktır.
-
Hocam değerli vaktinizi almiyacaksam bir sorum olucak ben samsunun sahil kismına uzagim ve dek beni etkilemiyor ama yine tatmin edici kar alabilirmiyiz suanlik görüntülere gore
ne kadara tatmin olacağınıza bağlı iyi kar alırsınız ama sahil kesimlerine göre miktar daha az olabilir vezirköprüyü bilirim kurak kalıyor biraz
-
gfsnin soğuğu güçlendireceği belliydi oldu da yağışlar son güne kadar değişir ama sistemin en şanslı yeri olarak samsun ordu giresun hattı olarak görüyorum şuanlık.