Güzel gelecek gibi 🚀🏹
Fevzi Burak tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu arada farklar var daha iyi gelebilir akşama göre
-
Sinerji olsun çok güzel bir güncelleme olacak
-
Beklentiyi yüksek tutmayalım sadece sabırla model takibi yapalım bekleyelim. Modellerde tutarsızlık baş gösterdi. Olmasa şaşardım zaten. Herkes kendini sonradan üzmeyecek kadar ümitle takip etsin. Avrupaya oturan yüksek var evet ama alacağı şekil vs bize illa ki sistem indirecek manasına gelmez. Yb geniş olduğu için fazla doğuya sokulmaması gerekiyor takip edelim. Ve 15indeki ull ise daha tam oturmadı bile oranın oturması lazım ki önümüzü görelim.
Dediğim gibi kimse kendini yıpratmasın. Hala daha sistemlerin geleceğini düşünüyorum. Ama çok kazık yedik o yüzden beklentimi minimumda tutuyorum bunuda demiş olayım.
-
Görmemiştim.
Gaziantepli kardeşim 20sinden sonraki dönemi takip edelim. İhtimaller o tarihten itibaren başlıyor.
-
Soğuk güncelleme tamam ama istediğimiz bu değil. Önümüzdeki güncellemelere bakalım.
-
Gfsnin gece güncellemeleri arada fantastik olur diyelim =D
-
Sinoptik doğudan sıyıracak. Bir şeyler deniyor modeller ama sabredip diğer güncellemeleri takip etmemiz gerekiyor. Bu zamana kadar çok kazık yedik. Ufak detaylar iş bozabiliyor. Sabır ve temkinle takibe devam.
-
Fevzi Burak hocam
Düzce hakkında ne düşünüyorsunuz ışık var mı?
İl bazında değerlendirmek için şuan çok erken. Daha sistemler netleşmedi. Yükseğin konumu habire değişiyor. Güncellemeleri takip etmemiz gerekiyor.
-
Hocam yılbaşı karlı geçirebilirmiyiz bu sene sizce
Net bir tarih söyleyemem oynayabilir çünkü 1 2 gün soğuk sektör tamam gibi sistemlere bakacağız avrupaya yb oturuyor sistemler inecek hadi inşallah yılbaşınada diyelim. :))
-
-
Görüntüler güzel ama vade uzun bu zamana kadar çok kazık yedik beklenti oluşturmamak elde değil tabiki ama yinede gelmezse üzülmeyecek kıvamda olsun herkes. Ancak fitil ateşlendi. Sadece sabretmemiz gerekiyor. Bu arada ayın 15i ukmo gfs ve ecmwfde soğuk daha güçlenmiş.
-
Ay ortasından sonra beklenilen salınımlar peş peşe 2 3 dalga şeklinde olabilir. İlk dalga daha çok iç kesimleri etkileyecek gibi ama vade uzun takibe devam ama şimdilik soğuk tarafta olacağız diyebilirim
-
Negatif çok şükür ancak ağır bir grip geçiriyorum güzel dilekleriniz dualarınız için teşekkür ederim..
Çok geçmiş olsun hocam salgın var gibi bu aralar gerçi ben pozitif çıktım ama çevremde çok fazla grip arkadaşım var test verip negatif çıkan
-
Ay ortasından itibaren soğumaya başlıyoruz öncesinde ılık havalara devam edeceğiz. 8 9u mini bir yağışlı sistemimiz var. Ardından ılık sürece giriyoruz ay ortasına kadar. Uzun vade karışık. Azor avrupa kıtasına girecek evet ama kuzeydoğudaki yb nin o bölgedeki soğukları kuzeye hapsetmesi ve azorunda bize gelecek soğuk koridorundaki soğukları azaltması yani bize inecek sistemin zayıf olmasından korkuyorum. Döngü lehimize dönerken yukarda bize inecek soğuk olmaması hoş olmaz. Ama vade uzun işler karışık takibe devam etmeliyiz.