222-228 arası model de basınç hatası yoksa benim için problem yok alırım bu sistemi uykuma bakarım kar yapar her türlü.Hadi iyi geceler
cografyaciburak tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arkanıza yaslanın
-
Şu saat itibari ile karadeniz nemi şehirin kuzeyinden giriş yapmaya başlayacak.Anlık olarak sıcaklık ve nem artışı ile beraber sahil ve yakını yağmur zaman zaman kky ile devam edecek.Nem etkisi ile ısınma kaçınılmaz olacak yapacak birşey yok.yarın sürpriz olursa anlık yine takip edilir.Benim bahsedilen kar örtüsü miktarı beklentim yok istanbul içi için.Aydos falan hariç.
-
Gece 1-2 en ideal an sıcaklık için
-
Sıcaklık hala yüksek.
-
Pazartesi güzel kky ve kar geçişleri olacak gibi
-
Ağır geçirdiğim hastalık sonucu yeni yeni toparlanıyorum.ay sonu şubat başı sistemi de malesef hava da kara döndü.Sistemlerin bu denli zayıf gelmesini sabaha kadar konuşuruz da genel ortalama küresel ısınma diyelim çıkalım içinden.Gelelim bu sistem sonrası oluşacak diğer tarihe.Kafam da ki diğer tarih yani gözümü diktiğim diğer olasılık şubat 11-13 arası.bu tarihi dikkatle izleyin
-
06z izlanda da 1025 mb iken 12z de 995 oluyor
-
İSTANBUL
Pazar akşam saatlerinden itibaren pazartesi öğlen saatleri aralıpında yağış alan yerlerde kky ve kar yağışı görülecek.
-
Yakında modellere de düşer.
-
Ay sonu sisteminde iş yine hava da kara döndü
-
Bu tarz dönemler de girdabın güçlenmesini pozitif sonrası tekrar sistem kovalamak daha iyi olur özellikle mart ayları buna daha müsait olur
-
Atlantik üzerinde türemeler devam ederse özellikle seneye de nino yaparsa yine sonuç hüsran olabilir.Hala kasım ayın da kaçırdığımız gibi bir sinoptik yok heyecanlandırıcı sinoptik yansımadı henüz
-
Bu sene alçak basınç türemeleriyle sistemler de başımız belada.Doğulamalar bu yüzden.
İstanbul adına kar sistemlerin de italya riski olan sistemler istanbul adına daha pozitif sonuçlanabiliyor.
-
İyi niyetlisin anlıyorum herkes burada kar sevdalısı ama tutarlılık olarak bakarsan ortalama 15 gün sonraya %55 kar diyorsa senin deyimine göre vade yaklaştıkca olasılık %90-100 lere çıkar e bu da kar demek ? Herşey öyle bakıldığı gibi değil sistrmin kökeni ne nereden geliyor denizel bir sistem mi karasal mı bi kere sen soğuğun kökenine bakmadan sadece 850 ye bakıyorsan model yorumlama dışardan gelenlere de yanlış bilgi vermemiş olalım