Kritik an geldi
cografyaciburak tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bahsettiğim soğuk sinyali verdi..Ancak 1-0 avrupanın önde olduğunu unutmadan takip edelim
-
Koca bir kışı senaryolarla bitirdik en son baktığım şey senaryo ..
-
Bu zamana kadar ki sinoptik okuma tecrübelerime dayanaraktan şubat ortası veya 3.haftasına geçişte bu amerika da ki sürecin ve buna bağlı olarak yurdumuza 4-5 inden sonra sistem ve sıcak dalga sonrası 3. Haftaya girerken nao da ki pozitif faz kuvvetle nefatife inmesi ve akabinde de avrupaya güçlü kutup salınımı beklentim var bu ihtimal dahilinde Avrupa bize göre 1-0 önde bizde pay alabiliriz takip ediyorum..
-
Sapma haritası da evet atlantik üzerinde ki jet akımlarının gücü ve buna bağlı olarak izlanda basıncının hareketi sizin 4-5 sisteminde öncü olacak diyor öğlen modeli özet ile.
Akşam görüşürüz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
neyin ters gittiğini belirtmek için öğlen ana modelde belirttiğimiz jet akımının azor ile pasif kalması ve izlanda alçağının ondan önce güçlenip bizim tarafımıza geçmesi sonucu ne olurun karşılığı gfs control de görebilirsiniz.Tamamen bizim aleyhimize bir güncelleme control verisi
-
Hayırlı günler herkese ben görmem gereken yeri gördüm
-
Bu düşüncede ki sinoptikleri ilk gem görür sonra gfs sonra 144 saattrn düşünce ecm yorumlar ve sistem gelir.Bakalım 3-4-5 şubat atağı böyle olacakmı
-
222 de büyük savaş devam ediyor izlanda 955 ile azora bir dakika nereye diyor azor 216 da ki jet gücü ile yükselme eğilimini iskandinava doğru kuzeydoğu şeklinde devam ettiriyor.Arkası güzel olur
-
12 den sonra inişte bişeyler kaparız inşallah
Str ısınması o tarihleri işaret edecek ve o tarihler de ki yön biz olursak güzel olur büyük lokma orada
-
210 saat itibari ile 2.dalgayı gfs tekrar görüyor 4-5 sistemi 1.Sisteme göre soğuk anlamında daha güçlü olur eğer alabilirsek
-
198 dönüm noktası oldu.Azorun izlandaya baskısı güzel ancak 204 saatte amerika üzerinde atlantiğe yönelik tamamı maks güç olan süratli akımlar bu sefer azoru itiyor istemediğimiz kaçınılmaz gibi.Bu da nao endeksinin 7-8 civarı pozitife fırlamasına sebep olacak gibi.+3 faz akadar çıkabilir
-
198 h set çekildi izlandaya
-
180 saatte jet akımı çok güzel geldi azorun izlandaya yönelik jet akımı gücü mak seviyelerde.2.Dalga için 3-4 şubata öncü olabilir hadi bakalım
-
Bu arada malesef oradaki kutbi soğuklar jet akımınıda ciddi şekilde hızlandırıyor ve azorun yükselmesine fırsat vermeden izlanda alçak basınç alanını resmen pompalıyor izleyin teker teker izlanda ab si işin içine karışıyor