Selamlar geldim avrupa yakası için dekler daha hareketli olacak şu saat itibari ile
cografyaciburak tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gebze için durum aynı mı abi istanbul dışı kalıyoruz ama yakınız sonuçta
Pay alabilir takibe devam
-
Herkes ne oldu gitti bişey yok demeye başlayanlar olmuş dinlenin oluşum gece olacak 3-4 sularında dek bantları daha iyi hale gelecek.2 kademeli vortekste kapıda keyfini sürün dinlenin gece uyumayın diye boşuna demedik bekleyin
-
Arkadaşlar bir süre yokum gece görüşelim.Uyumayın derim
-
kastamonu sahil ne olur hocam cografyaciburak
Sahil sınırda kalabilir
-
vorteks sorusu almayacağım 2 kademe olarak gelecek cumartesi öğlen ilk ayağı boğaz ve anadolu tarafına dek yollayacak ardından asıl kütle avrupa yoluna girecek.Kısacası o yüzden istanbulun her yeri etkilenecek
-
Bu arada ecm gibi gelecepini düşünmüyorum
-
Modeller de gözüken vorteks birebir derinlikte gelmeyeceği için yerini tutturamıyorlar mesela şöyle örnek vereyim derinlik az olursa doğuya basınç daha da düşerse batıya atar.Derinleşirse etkisi geçen ki gibi olur batılar ecm şuan bunu bekliyor.
-
Hocam Kocaeli Gölcük sahil kesimi ne zaman yağış başlar? Vortex şansımız nedir teşekkür ederim...
Yarın sabah oluşumlarıyla başlarsınız..modeller kocaeliye yakın demiş son çıktı da ancak ben en son seçenek görüyorum
-
Hocam modellerde çıkan beklenti ile şu an gerçekleşen arasında fark var mı? Yoksa beklentiler dahilinde mi gidiyor.
Tıpa tıp aynı
-
cografyaciburak hocam Vortex 24 Ocak’ta kine göre dahamı geniş olacak yani etkisinden bahsetmiyorum etki alanından bahsediyorum
Alanı geniş ( oluşumundan dolayı ) gücü bir tık daha zayıf. Ama yine iş yapacak tabi ki
-
Bahçelievler Bakırköy hattı?
Gece nöbet
-
Bu gece nöbet var
-
Hocam Büyükçekmece olarak şu ana kadar beklediğimiz gibi gitmiyor. İlerleyen saatlerde durumlar nasıl ?
Oluşumlar devam ediyor radar sabah ki gibi yine dolacak bantlar daha sıkı gelmeye devam edecek radar takibi akşam saatlerinden sonra başlar.
-
Üsküdar?
Gece daha uygun bantlar gelir