Benim gördüğümü modeller gösterirse istanbul ortlama 40 cm ler yapar
cografyaciburak tarafından yazılan gönderiler
-
-
Son veriler ışığında değişim bu akşam ya da gece başlıyor…
-
-
Sabredin soruları erteleyin.Haberler pazartesi salı gündem de dondurucu soğukları ve kar yağışlarını konuşacak.
-
Herkese iyi geceler
-
2012 diye arada belirtiyorum hatta bazı arkadaşlar belki hatırlamaz bilmez sibirya uzun zaman oldu zorlamayalı bizleri. Yerden sinsi sinsi gelir bazen görünür bazen silinir modellerden. 2012 vari sistemi bu ay alacağımızı düşünüyorum avrupa da şubat ayı ortalaması yüksek basınç etkisinde olacak arkanıza yaslanın.
beni ben yapan sibiryaya borçluyum kendimi
Sibirya takibi ile buralardayız.Çok az kaldı
-
Hocam ben şaşırmam dimi …
Doğu-batı tartışması olmayacak.Ben sinoptiğin ve sürenin farklılaşacağını söylüyorum.bekleyin
-
Pazartesi sizi çok şaşırtacak sinoptik göreceksiniz. !
Her anlamda…
-
yüksek basınç etkisi avrupayı özellikle batı avrupayı sarıp orta avrupaya yöneliyor. İğne ucu ile sistemi ya tamamen kaybedip ya baba sistem olabilir o yüzden acele etmeyin diyorum. Şu görüntü de batı-orta karadeniz en şanslı konumda
Bu görüşüm devam ediyor çok yüksek olasılık sistem batı karadeniz üzerinden giriş yapabilir…
-
Fantastik sinoptik…
-
Soğuma kutup sibirya bileşeniyle geliyor.Bu tarz soğumalar ezberleri bozar diyeceklerim bu kadar..
-
Çok erken ayrıntı için bekleyeceğiz
-
İstanbul'da kıyılar ne kadar kar alır Hocam
10-15 arası şuan
-
Takibe devam daha mesafe çok uzun.
Şuan ki tablo da istanbuldan doğu karadenize kadar yoğun kar var -
Hocam , siklon olma şansı kalmadı sanırım ve doğu ya atıyor sürekli yine bölgesel bir sisteme evrilmeye başladı sanırım doğru mudur ?
daha çok var bunun için konuşmaya.