Ao şişmemeli daha fazla…
cografyaciburak tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yüksek etkisini vermesi önemliydi.Gerisi çöp herkese iyi geceler
-
Benim bu sistemle hiç işim olmaz,bana ay sonu lazım bu kırıntı ile mi uğraşıcam ocak 16 olmuş
-
Bu gece takipteyim
-
Ocak sonu şubat başı gibi gelecek olan baba sistem 2023-2024 kış sezonu adına en ciddi sistem.Takipleri heyecanlı olacak
Sıkı takibe başladınız mı
-
22-23 sistemini uzatan yine norveç üzerinden gelecek olan alçak basınç.Yani buralarda ki kar örtüleri tepkime basınçları doğuruyor her halde son zamanların en tutarsız modelleri ile karşı karşıyayız
-
Karadeniz merkezli olabilir ancak soğuklardan marmara etkilenmicek anlamına gelmiyor ayrıca bu mesafeden kestirmek güç şuan ki tablo bu.Sonra ki zaman da şartlar değişebilir önce sistemi garantileyelim sonra bölgeyi inceleriz ardından da şiddetini.
-
26/27 ocağa kadar tablo can sıkıcı.Soğuklar ocak 15 ten sonra amerika tarafına kayarken biz sıcak yiyeceğiz.Biraz ısınacağız biraz derken mevsimin 4-6 c yukarıları görebiliriz.Ocak ayı adına güçlü bir afrika atağı diyebiliriz.Soğuk tarafta kalma tarihimiz 26 ocak yani ocak son haftasını takip edebilirsiniz şimdilik.kıştan hala ümidim var
1 haftadır şu yazıdan değişik hiçbir şey yok.Karadenizi içine alan güçlü bir sistem bekliyorum.Bu sene karadeniz şanslı
-
Ecm şaşırtmadı bu sistem de sistem bile denmeyecek şekilde güzel çıktılar verip milleti kandıran ecm yi kınıyorum.Ay sonu şubat başı karadeniz mi marmara mı başrol olacak onu konuşuruz
-
Düşmüştü bile. Önlem alınması için anons ederlermiş. Market stoğu yapın diye
En tehlikeli 48 saat
-
Amerika da yarın ve diğer gün haberlere düşer dondurucu soğuklar.Bu arada ao ve nao ülkemiz adına efsane
-
Soğuklar 20 si sonrası avrasyaya kayacak.Bir sistem var orada ama 21-22 değil boş yere enerjinizi tüketmeyin o sistem gibi görünen şey ile
-
Ocak sonu şubat başı gibi gelecek olan baba sistem 2023-2024 kış sezonu adına en ciddi sistem.Takipleri heyecanlı olacak
-
Eğer italya üzerinden sistem gelecekse daha doğrusu oralarda alçak varsa modeller çözmekte zorluk çekiyor muhtemelen alp dağları etkisi ile
-
Hocam olay aslında çok basit gfs siklonu abartıp şisiriyor ( nasıl derinleşiyorsa o alanda ) altı oyulan azoru tek başına bırakıp daha çok kuzeye tırmanma şansı vermeden bağlantısını kesiyor ve İskandinav dönüştürüyor
Katılmıyorum 110 saat sonrası italya da 1005 mb yerine hızlıca 1020-1030 yüksek veriyor gfs.Eğer orada 1005 olursa izobar alçağı ile vakumlayıp ecm gibi çıktı verecek