ecm ile gfs arasın da taslak olarak fark yok
cografyaciburak tarafından yazılan gönderiler
-
-
hocam çekirdek her güncellemede farklı konumlanıyor bu seferde doğu karadenize konumlandı batılar mı böyle mi gelir görüşünüz nedir
sistem tüm yurdu etkileyecek dönüş hareketi ile
-
sistemin örgüsü 144 itibari ile örülüyor. Burada azor konumu ve gücü çok önemli sonrasında kuzeydoğulu hareketi ile sistemi blokaja açık hale getirip kutup bileşeniyle beraber 4 gün boyunca soğuklar hapsoluyor. pazartesiye kadar takibe devam
-
21-22-23-24-25 sistemin asıl yeri. takip ederken yanlış bilgi vermeyelim. buralar da güzel sistem alma ihtimalimiz artıyor
-
21-22-23-24 sistem tarihlerimiz.
-
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı cumalar.
aleyküm selam cuma bereketi ve hayrı üzerimize olsun inşallah.
-
Bence bu sistem gelecek çok umutluyum sabahki ecmf nin batılısı olursa görbak olaylara
Sistemin geleceğini ben de düşünüyorum.Sadece yanlış tarihler de sistem kovalanıyor.Sistem sinoptiği yeni oturuyor.21-22-23 hatta 24 de sistemi bekleyin
-
öncelikle tahmin için hafta sonunu bekleyip aradan çıkarmamız lazım vade uzun. Kötü haberden biraz bahsetmek gerekirse azor iskandinav uzantısı ile beraber kuzeydoğu hareketi ile blokaj yapıp soğukları 25 ine kadar bize hapsedebilir. Bu pektabi artı yazar ancak azor yüksek basıncı bu hareketi yaparken atlantik üzerinden baskılayan alçak basınç o tarihler de azorun karnını yararsa kısaca uzantısı koparsa sistem 2 gün ile sonlanıp kuzeyimizden atlantiğe kadar avrupaya dalar gider. Kısacası sistem gelir mi artık oralarda değil sistemin ömrünü nasıl uzatırız haliyle örtüyü nasıl arttırırız onu konuşucaz hafta sonu.
-
Yarın Akşam bununla ilgili açıklama yapmayı düşünüyorum.
-
Sizlere 1 iyi 1 kötü haberim var...
-
-
yüksek basınç etkisi avrupayı özellikle batı avrupayı sarıp orta avrupaya yöneliyor. İğne ucu ile sistemi ya tamamen kaybedip ya baba sistem olabilir o yüzden acele etmeyin diyorum. Şu görüntü de batı-orta karadeniz en şanslı konumda
-
İSTANBUL ,
Hafta sonunu iyi değerlendir. Çetin geçen Şubat dönemin de güneş merhaba diyip içinizi ısıtır. Reklam sonrası asıl sahne gelebilir.
-
Bu arada sibirya kökenli sistemleri genel de ecmwf çözer diyeceğim de adamların server sıkıntı güncelleme şart eski model. Yine de 144 e kadar başarılılar.
-
Eğer ki böyle gelirse ki inşallah gelecek tebrik ederim abi
teşekkür ederim