İcon 100 saatte izobar sistemlerini başarılı çözer italya güneyinde ab beklentisi var gfs de tam tersi.Alın size model savaşı
cografyaciburak tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hata diyen arkadaş haklı italya güney tarafı 1020 mb olamaz 1005 en fazla 1010 olmalı
-
Malesef ecm beklediğimiz gibi rüya da kaldı.Bu sistem de hava da kar görsem şükrederim o bile zor.Neyse ocak son haftası şubat başı arası sistem var baba sistem gibi duruyor bu kıytırık sistemlerin ardından gözümüzün pasını alacak modeller birkaç güne
-
Ek olarak sapma haritası 132 saatte dahi özellikle balkanlara doğru yönelme mevcut der.Sabah ve öğle çıktıları balkanlara yönelik bir sistem atabilir
-
21-22 civarı gfs senaryolarında toparlanma var ama yine de yetersiz.İyi geceler herkese
-
kartepe uludağ kayak merkezlerimiz metreyi alır bu cılız soğuklarla gelirse çünkü yağış iyi yüksekler için sıcaklık sorunu da yok dileyen kartepeye uludağa çıkabilir.
Katılıyorum özellikle kartepe sistemi olabilir
-
Sistem anca trakya da kar yapar belki istanbul batısı da yararlanır . Üzücü ama gerçek bu beyler.500 kötü ise izobar ile sistem getirmek hele de istanbul gibi bi yere nanay
-
Arkadaşlar yanlş anlaşılmasın.Sistemin gelebilme ihtimali düşükte olsa da var ancak soğuk direkt değil aktarmalı geliyor kar yağışını ise çoğaltan izobar durumları.500 hpa düşük ve izobara göre yoğun kar.İzobar sistemleri ise 72 saate kadar değişir o yüzden çooook zaman var
-
İnşallah kara gömülür kardan bıkarsınız buda benim duam olsun bu kış için hocam saygılar
Ne olur sen haklı çık duaların ve isteğin umarım gerçekleşir
-
İzobar sistemi diyorum ben bu sisteme.
-
Haklısın üstad bu haliyle rakım sistemi olur gibi sahil şeridi pencereden bakar yüksekler kartonu oynar
Ben hava da kar görmeye razıyım bu sistem de sahil olarak.beklentimin seviyesini oradan anlayın 22 si için
-
İstanbul merkez için bu sistem de beklentim hala yok.500 hpa düzelirse birşeyler olur oturmayan çok şey var hala ecm yanıltmasın
-
Biraz daha zamana ihtiyaç var pazartesi daha net konuşuruz en azından atlantikte ki o saçma 930 mb basıncı görmedik bu güncellemede.Hayırlı gceler
-
156-162 çok kritik
-
138 baya düzelme var hatta ukmo ya yakın..Gfs iyi gidiyor