DEK mekanizması yarın devreye girmiyor mu şuan yağan siklon
24OCAK2022 tarafından yazılan gönderiler
-
-
benim kendi konumumda örtü var yanlış anlaşılmasın abartı tahminler icin soyledim teşekkürler.
-
forumumuzda site disindan kimsenin reklamini yapmiyoruz yada yermiyoruz. kendisi ile bir probleminiz var ise kendisiyle hallediniz.
yazıyorum zaten kendisine twitterdan sıkıntı yok
-
Havaların sesi için birşey demiyorsun ama havaların sesi forumunda kerem ökteni yerden yere vuruyorsun. Bu ları burada değil gidip kerem öktenin sosyal medya hesaplarına yazacaksın. Bu forumda kimse hakkında bu şekilde yorum yapamazsın
kendisi bu sitede ara ara bakıyor belki görür de anlar.
-
Bu işe yıllarını vermiş birine aşağılıyorsunuz şunu da anlayın sistem bitmedi en az 2 günü daha var.
insanlara umut satmayacak o zaman ben havaların sesi forumu icin bir soylemiyorum
-
O sürekli öyle yazıyor zaten bir ara tutturur efsane olur kendi adına :D
iyi takipci kasmış ama öyle deme :D
-
Şu anda burada cografyaciburak beye de mi algıcı diyorsunuz kendisi mini 87 yazıyordu sürekli çünkü :D yalansa yalan desin herkes ve yine 6 Ocak 2017 sistemine abi çektirir vs diyorlardı algıcı kim oldu şu durumda
1987 falan yazıyordu 50-60 cm falan diyordu yanlıs değilsem?
-
Ben her ilcenin mutlu oldugu bir sistem hatirlamiyorum zaten.
24OCAK2022 ben goztepedeyim, kadikoy ve sahile cok uzak degilim. Baya guzep yagis aldik ve tekrar ortu de olustu suan.
ben kıyıda oturmuyorum ama kıyılar mutlu olacakki sisteme güzel sistem diyebilelim.
-
bana göre berbat ? kendi adıma konuştum napıyım kadıköye ne yağıyorsa
kadıkoy sahilinede oyle aman aman bir kar yagdıgını ben sanmıyorum konumum esenyurt daha cok örtü vardır kadıkoy sahilden
-
bence siklon gelecekse karayel fırtınasıyla gelecek sahiller bile -deydi. 6 ocak 2017 sisteminde. bugun rüzgar yıldız ve poyraz
-
yarından sonra poyraz olmazsa rüzgar deklerde avrupa yakasında cok yaramaz.
-
Mgm pzt. Salı yoğun kar verdi en az 15 cm daha eklenmesini bekliyorum
kac cm var pendikte
-
yağış azaldı erime olmaz insallah
-
yağışımız iyi ama sıcaklık yuzunden mevcut örtüden 2x örtüyü kaçırıyoruz.
-
rakım sistemi olmaya devam ediyor kıyılarda oturan yok mu durumlar nasıl?