gfsde ecmwfye uymuş görünüyor 17-18 için
24OCAK2022 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Modeller bozulmadı ki hocam aynı
hocam 1-2 gün önce pazardan cumartesiye kadar kar veriyordu modeller
-
Trakya marmara iç anadolu batı karadeniz orta karadeniz doğu karadeniz(kısmen) güneydoğu anadolu doğu anadolu(ağır kar) iç ege bölümleri kar alacak bu sistemi beğenmeyen forumdan üyeliğini iptal etsin çünkü amacı başkadır.Şanslı bölgeler marmara doğusu batı ve orta karadeniz.
hocam 17-18 şubatın değişme ihtimali yok mudur istanbul için olumlu anlamda?
-
ECM karitasina baktın mı? 18 şubata kadar 20 cm vermiş =D
Önceki sene Karadeniz kapmıştı sistemi. Bu senede öyle oldu. Yapacak bişey yok. 2. Dalgayı bekleyeceğiz.
karadenizden cektigimiz nedir ben anlamadım zaten :'D
-
Aynen öyle. Kısaca özet. %90 doğulu çıkacak. Şuanki gibi. Azda olsa %10 batılı çıkma ihtimali var. Batilarsa zaten İstanbul
zaman var insallah olumlu olarak değişirde yuzumuz guler
-
Control yağışlarda Avrupa yakası için pazar akşamı 21 de bitiyor. Anadolu yakası için pazartesi öglene kadar ara ara devam ediyor.
Ha Avrupa yakası içinde ara model saatleri şuan pazartesi öglene kadar güney ve iç kesimine yağış vermiş.
Demek istediğim ana çıktı ana yağış 21 e kadar sonraki yağışlar parçalar halinde gelme ihtimali olması.
Bunda anlaşılmama durumu nedir.
mesajlar ayrı ayrı ve üst üste olunca farklı algılama oluyor. en son mesajda toplu yazdınız
-
Avrupa batısı olarak artık ümidimi kestim. 10 cm örtü olsun yeter.
sistem nerden nereye geldi baht yok bahtt
-
İstanbul için şöyle bir durum da var. Pazartesi sabahı öglen arası yine yağış kayması var. Avrupa yakasının özelikle güney ve iç kesimlerinde kısa süreli yogun bir yağış olma ihtimali var.
Yani kısacası pazartesi ögle vaktine kadar İstanbul Avrupa yakası da beklenti içinde olsun. Yağışlarda artış var bu yarın değişebilir. Yada daha da artabilir. Takip edelim.
hocam son 3 mesajının 3 üde birbirinden farklı. bir 21:00 bitiyor dedin 23:00 dedin pazartesi oglen dedin beynim yandı :'D
-
pazar pazartesi guzel yagıs yokmuydu değişti mi yine cok bakamadım modellere bugun
-
Sizin dediğiniz 17-20 arası dekler anadolu ve batı karadenize yarıyor. Benim yorumum avrupa yakası için oldu.
hocam daha değişir diye dusunuyorum pazar pazartesi rakımımızda fena sayılmaz örtü alırsak devamı gelir insallah
-
değişir değişir diger günler pazar pazartesi onemli vade kısaldı
-
uykum cok var ben elendim sanırım inşallah erken kalkabilirim sabah
hocam uykun varsa uyu bu dha başlangıc 14/21 arası var orda bol bol nöbet tutarız insallah
-
bu gece uyku yok o zaman yogun kar yagısını bekliyoruz
-
Güncelleme güzel bu arada
yakın vadeye odaklanmakta fayda var salıdan sonrası daha cok degişir.
-
bence pazar pazartesi kurtarmak onemli diger gunler daha cok degisir. pazar pazartesi güney kıyılar icin sıcaklık sıkıntı cıvık örtü yapabilir