Gelelim AnKARa ya vallaha ilk başlardan yani 3.4 gün öncesinden hiç umutlu degildim Ankara için ama modeller bir anda dönmeye başladı iyi yönde ben ilk sistemden Ankara 10 cm kar garanti hatta daha fazlası bile olabilir ikinci sistem ise burda ikinci siklonu paralel gfs gördü bugün Sabah güncellemesinde ecmwf da gördü ikinci siklonu ama daha zaman var ona işin içinde ab varsa son ana kadar degişir benim kendi fikrim Ankara bu sistemden 15.35 cm kar alır arz ederim.
FALCAO tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kısaca bir özet iç Anadolu olarak şartlar düzelmeye başladi hatta daha güzel olacak ayrıca eps ecmwf ara guncellemesi siklonu doğudan sokuyor ilk sistemde bu demek oluyor ki hiçbirşey bitmiş degil.
-
Yağış'ta gelir hocam Sistem netleşsinde inşallah
Abi ab var Ankara'ya yaramıyor zaten sistem daha net degil 9 gün var hayırlısı abi.
-
Ankara olarak sucumuz ne boşluktayiz yine.?
-
An itibariyle Ankara'da kar yağışı başladı.
-
Çok zor Maç.
-
Ben GS top oynuyor demedim lig başlar Fenerbahçe Uzay takımı dediler Galatasaray transfer bile yapmadı Fenerbahçe 18 Topcu aldı.
-
Karagümrük sonuna kadar haketti ama fatih terim sonuna kadar haklı şimdi Karagümrük yanıyor diyenler yarın Antep'te baklava yiyecekler.
Ne dedim ben.
-
Karagümrük sonuna kadar haketti ama fatih terim sonuna kadar haklı şimdi Karagümrük yanıyor diyenler yarın Antep'te baklava yiyecekler.
-
Galatasaray ilk 11 belli oldu Fatih Karagümrük karşısında Okan.marcao.donk.sarachi.taylan.feuguli emre Kılınç. emre akbaba. ogulcan çaglayan ve falcooo saka saka tek forvet Daigne.