Bu kış döneminde aldığımız son kar bu muydu yoksa marta bi hareketlilik varmı ?
ozzi2che tarafından yazılan gönderiler
-
-
Anadolu yakası sakinleri sabah büyük şaşkınlıkla uyanacak yollar kapalı tekrar örtü olmuş taze kar.
boğaz hattı için yağış daha ne kadar sürer
-
boğaz olarak faydalanabilicek miyiz
-
-13 varken yağan 10 dakikalık bi dek bütün pazargününden daha iyiydi yani
-
Girdapdan boğazın etkilenme şansı varmı dünden beri hiç dek alamadık düzgün ilk kez sıcaklıklarda 0 a indi
-
Vallaha sariyer olarak normalde dek konusunda şanslı oluruz ama bugün nerdeyse hep ucu ucuna kaçırdık.Sıcaklık bile şuan 2.4 yazık
-
Yarın öglen gibi cephe işi son buluyor. Asıl aksiyon yarın akşam. Üzeri ve herkesin tatmin edici kar.
Sıcaklıklar nasıl olucak hocam sonunda eksilere inicek miyiz
-
Nem oranı şuan İstanbul da tavan yapmış durumda en düşük yer %85 civarı. Bakalım neler olacak.
Bunun anlamı nedir hocam
-
Avrupa yakası boğaz çevresi için yarın öğlen sıcaklık sorunu olur mu
-
Semih hocam konuyu bugün açıçak mı
-
CAN hocam semih hocam konu açıkçak mı
-
İstanbul için şöyle bir durum da var. Pazartesi sabahı öglen arası yine yağış kayması var. Avrupa yakasının özelikle güney ve iç kesimlerinde kısa süreli yogun bir yağış olma ihtimali var.
Yani kısacası pazartesi ögle vaktine kadar İstanbul Avrupa yakası da beklenti içinde olsun. Yağışlarda artış var bu yarın değişebilir. Yada daha da artabilir. Takip edelim.
Hocam soğukluk nasıl olur avrupa yakası boğaz sariyer için beni bu tedirgin ediyor
-
17 18 arası sıcaklık ort -5 e yükselmiş bu böyle mi olur yoksa değişir mi
-
istanbula 1 mt kar verdi ecm.
Hocam o zamanki ecm ile şuanki arasında ciddi bi fark var bunun nedeni nedir ? Güncel yorumlarsanız çok sevinirim
-
850 de -3-4 c fark eder sadece ben geçen de belirttim bunu. kafaya takmayın -10 da gelse iş yapar ama tabi alıştınız -16/18 leri görmeye sistemin - 12-13 civarıyla gelmesini bekliyorum
hocam gecen -12-13 geldi yağış çok sıkıntıydı bu sistemde yağış sorunu yaşarmıyız