Eline emeğine sağlık sarp hocam
ColdFire10 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı günler herkese, bu sabah iyi ayaz vardi , sis de var sanki yavaştan kış moduna girdik
-
Selamünaleyküm, herkese hayırlı geceler , kış yaklaşıyor, uzun bir aradan sonra aranıza katılıp forumda okumak yazmak çok iyi geliyor iyiki varsınız
-
Sarp Özdoğan eline emeğine sağlık , çok teşekkürler
-
Selamün aleyküm, herkese selamlar abiler , kardeşler bol karlı kışımız olsun insAllah başta sağlık ve sıhhat ile
-
Hayırlı akşamlar abiler , kardeşler sonbahar geliyor uzun süredir yoktum , özledim sizleri ve hava takibini
-
Bu arada selamün aleyküm tüm ailesine , hayırlı geceler
-
Sarp Özdoğan usta bir ara tahmin çıkar mı , engin bilgilerinden faydanlansak
-
Sinan hocam candır , eline emegine sağlık abii
-
-
Selamün aleyküm cümleten , kış kendini hissettirir hissettirmez geldim aranıza , gerek 12 saat çalışmak gerekse yaz ayları nedeniyle uzun süredir yoktum insAllah herkesin sağlık ve sıhhati iyidir , sıcak ve güzel bir aile olarak insAllah bu kış herkesin gönlünce bol yağışlı karlı gecmesini Allahdan niyaz ederim
-
Sinan hocam günaydın , hayırlı günleriniz olsun insAllah , hocam Manyas gölünün tam arkasında kaldık , kütleler bir sağdan bir soldan geliyor geçiyor bu akşam bizi vurmucak gibi gözüküyor hava durumunda
bursa hattı yine gol attı bize sanırım , size sormak istedim göründüğü gibi olmayabilir mi dersiniz ki , teşekkürler
-
Hocam Balıkesir'in kuzeyi bandırma Manyas çevresine uzanır mi yağışlar yoksa bursa tarafina mi kaçar , teşekkürler
-
Manyas olarak tam boşlukta kalıyoruz ya sağımizdan geçiyor ya solumuzdan en iyisi siklonik
-
Günaydın abiler , hayırlı günler