Gunaydinlar ,
Evet Duan dek yagislarindan az da olsa nasipleniyoruz , guzel yağıyor ince ince
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGunaydinlar ,
Evet Duan dek yagislarindan az da olsa nasipleniyoruz , guzel yağıyor ince ince
Ömer 30 dk once bir rüzgar başladı , ve 10 dk oldu cok guzel kar yağıyor , radara baktim kütleler var , DEK mi devreye girdi ? Marmara denizi de çalışıyor anlaşılan , dogru mu
Poyraz havayı ısıttı
guzelde yağıyor ama ne zaman kar a döner ki yeniden
Konumumda suan kky döndü
Hayırlı olsun hocam
Sagol Ömer Sinan CAN hocalarım sistem gelene kadar cok soru sorduk bazen cevabını alsak da 2 saat sonra yine sorduk , heyecanlandik ama tesekkur ederim hepinize suan mis gibi az da olsa keyfini çıkardım , iliklerime kadar soğuk hava yi hissedip ayaklarim islanana kadar gezdim insAllah kar görmeyen yerlerde görür
Şuan kopuyoruz cok güzel manzara var video nasil atabilirim ?
Selamun Aleykum , güney marmara hazır mıyız ? Geliyooooooo
Haydi Bismillah
Benim anlamadığım sistem fos çıktı , yağmur yagadi , iste bilmem ne bilmem ne , gibi konuşan insanlar bende yağmur bekliyordum kar yagadi , hemde rakım olarak yuksek balıkesir merkezde bile bu kadar yapamamıştır , bandırma yağmur aldı, susurluk dan daha önce kar yağışına döndük , şükür edin bence ilkönce daha sonra isyan edersiniz
balikesir merkez bizden baya yüksekte fakat , kky aliyor , biz manyas da , bandirmanin arkasında kalıyoruz , ilk kar başlayan yerlerden rakım da 60 , konum gereği sanirsam her yer bembeyaz
beklenenden kat kat fazlası oldu , şükürler olsun , her yer bembeyaz yaprak yaprak yağıyor