Ömer genel olarak isin içinde siklon olduğuna göre, güney marmara olarak siklonlardan genellikle etkileniriz , buradan sonuç olarak siklon=soğuk hava desek , kar yağışı görebiliriz herhalde dimi
ColdFire10 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sizler için siklonik yağış daha iyi olur hocam dek o bölgeleri etkileyecek kadar etkili olurmu bilmiyorum
Siklonik olma ihtimali var mi peki Ömer
-
Balıkesir güçlü DEK sistemlerinde İstanbul üzerinden Marmara'ya inen kütleleri alabilir genelde. Poyraz-Yıldız bileşeni uygundur.
anladim , tesekkurler ,peki marmara denizinden geçerken guclenirmi , yani diyelim ki batikaradeniz kocaeli bursa İstanbul anadolu yakası , cok iyi dek alırken biz bakakalma şansımız var mi ki o içimi yiyor rüzgarın yönü , sansli tarafı belirlicek sanirim
-
Ömer eline koluna sağlık, peki benim burasi sistem bu sekilde gelirse dek yagislarindan faydalanmak icin rüzgarın yönü bize uygun olmasi gerekiyor dimi , peki dekleri kaçırma şansımız olur mu ? Teşekkürler
-
en yuksek 6
En dusuk -2
-
Ömer konumum adına hangi şehir diyagramlarini tavsiye edersin, tam bandirmanin arka tarafindayim aynı izada mesafe yarim saatlik balıkesir uzak bize
-
eline emeğine sağlık Sarp Özdoğan usta , Merakla detaylı kısmı beklemekteyim , bir bilgi, bir terim , ogrensek kâr kârdır
-
:D il il cevaplamam yanlış ve orantısız olur vade yaklaşsın teker teker cevaplayacağım daha kesinlik kazanmadı
İroniydi , yakinda bu sekil gormeye baslariz
-
guney marmara , Balıkesir -kuscennetinin arka tarafı manyas ilçesi nasil olur ömer usta :D ?
-
Hedeflerin hic bir zaman şaşmasın insAllah, başarılar
-
Pwternt değişiyor , sıkalım tufekler paslanmasın
-
Sarp Özdoğan usta ocak sizce elden gider mi ? Yoksa ciddi bir salınım beklentiniz devam ediyor mu ?
-
-
Sarp Özdoğan usta, Peki suan da ocak 15 ve sonrası , şubat tahminlerinde bir değişiklik var mı ?
-
en yuksek: 15.4
En düşük: 9.3