Kütahya'da hava her zamanki gibi sisli kapalı yağış yok maalesef.
Acemilik yerim orasiydi, cok kalmak istedim(konum=Kar) usta birligine ama , istanbula cıktı ustalık
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKütahya'da hava her zamanki gibi sisli kapalı yağış yok maalesef.
Acemilik yerim orasiydi, cok kalmak istedim(konum=Kar) usta birligine ama , istanbula cıktı ustalık
en yüksek: 10.6
En düşük 4.7
Merhaba , Balıkesir'in manyas ilçesinde doğdum , büyüdüm ,1994 doğumluyum. İlçemizin kırsal bölge olması ve göl , baraj , derelerimiz un bereketli olmasından dolayı, avcılık yaygın ve dedem tüfek tamircisiydi, 9 10 yaslarım da havalı tüfek kullanmaya başladım, ellerim titriyordu küçük yasda kollar gelişmemiş ilçeye yakin yerde zeytinlik arazisi var , oraya gider karabakkal avlardim , ziyan veya zevk icin oldurmek degil , hayvan sevgim var, sobalı evde oturduğumuz icin , korda güzelce pişirir yerdim , fakat 'Kar yagamadigi zamanlarda avlanmazdim , çünkü kara bakkal dediğimiz sığırcık türü ne benzer siyah ve sari gagalıdır , kar yagamadan bayırlardan inmezlerdi , o yuzden ben kar ile kafayı yemistim daha o yaşlarda, TRT nin kardan adam logolu hava durumunu takip eder, gece kar yağsın diye dua ederdim , Tabi yıllar yıllari kovalarken , büyüdük , dedem hem avcı hemde tamirci olduğu icin , ördek avı macerası başladı , ben kar yagamadigi surece avlanmayı sevmedigim icin hep kar ile yatıp kar ile kalkan , okul harçlığını çıkarmak icin kahvecilik yapan, liseyi ittir kaktir okumuş, kafasina simdilerde Dank eden , tek hobisi balık tutmak ve avla
nmak olan bireyim ( av bahane , tüfek omuzda , yağan kar da , kürs kürs çıkan sese , oluşan görselliğe ve sessizliğe Aşığım ,
8 ocak 2021
Yurdumuz yer yer 5 gün sürecek , soğuk hava dalgası altında giriyor, yagislar kiyi ege de dahil olmak üzere bir cok yerde kar seklinde olucak,Kar yağışı Marmaranin güneyi; Biga-Bandirma- manyas- gönen-susurluk- karacabey hattında cok siddetli olmasi bekleniyor =D
Ben hatırladım. Seni kardeşim şu an halen istanbuldayım.
Chat kısmı vardı bir ara dimi abi ? Abi bende bursa- nilufere tasinma aşamasındayım
O ssitemci ben değilim. Yaşı 45-50 yaşlarında olan sistemci efsanesemih de çok iyi tanır kendisini.
Onu hatirlıyorum, yaş olarak arif abi emsallerindeydi , sen genc olandın , cunku cogunlukla sen yardimci oluyordun sordugum sorularda , o dönem de sanirim kendisi baska bir platformda diye hatirliyorum
Bende çok iyi hatırladım o dönemde
Bu arada iyi mi hatırladınız kötü mü , yalnış hatirlamiyorsam bir balkes daha vardi sanki ama
Hatirladim seni
semih ustam 15-16 yaşlarından beri takip ediyorum sizleri , gittiğiniz her platformda , İnsAllah daha daha iyi yerlere gelmeniz dileklerim le ustam , Başarılar Bol kar lı kışlar
O dönem ben Arnavutköyde çalışmaktaydım.
Yalnış hatırlamıyorum dimi abi , şuanda neredesin istanbul dışında kar acısından şanslı bölgedesindir umarım
Ben de sevindim balkes seni görünce epey oldu tabi. Hatıralar anılar. O zamanlar semihin ilk platformunda idik.
Evet abi, 2010... yıllardı İnsAllah yeniden , Ülkemiz adına yağışlı , kar ,lı bereketli sistemler kovalarız , heyecanla bekliyorum , Siz değerli tahmincilere de Başarılar diliyorum
Ooooo Balkes sen nerelerdeydin yahu beni hatırladın mı ? maziden aynen efsaneyi arifi baya sorulara boğardın. Ama hangimiz yapmazdık ki Hey gidi günler hey
Abi siteye girdim , bir baktım senin nick , konuşmalara baktım , ariftarif ustanın adı geciyor , gözümde koskoca mazi canlandı , seni hatirlamamak mümkün degil ki abi O zamanlar da yaş ım 15 16 idi , bende cocukluk dan kar delisiydim, Ariftarif usta ve semih abi cok yogun soru cevap sekline maruz kaldigindan , bol bol sana yonlendiriyordum sorularimi Balikesirin kuzeyi , bandirmanın 40 km gerisinde gönen manyas hattı nasil olur , ne olur diye yırtınır dururdum sevindim sizleri yeniden gördüğüme , ben tahminden pek anlamam , gfs , ecmwf paylasilanlardan, soğuk salınim ına bakar sevinirim , meteorolijiyle ilgili paylasımlar ı cok seviyorum bol bol sizlerin yazdiklaızı okur , anlamaya calışırım
Tüm forum camiasina Selamun aleyküm Efsane- Semih , sistemci , ariftarif cok geçmiş zaman once hepiniz biryerdeydiniz , ben kar meraklısı Balkes nickimle , sürekli abi geliyor mu bizim orası nasil olur , diye yırtınıyordum simdide semih abi buraya geldi , bende uyelik actim , takipteyim