Kimse yıldız saymayacak bu sinoptiğe göre ama değişecek büyük ihtimalle hemde baya.
Hocam Balıkesir'in kuzey kesimi olarak iyi yönde değişir mi ? Bandırma Manyas hattı yağış az gösteriyor ama sizce güzel yağış alır miyiz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKimse yıldız saymayacak bu sinoptiğe göre ama değişecek büyük ihtimalle hemde baya.
Hocam Balıkesir'in kuzey kesimi olarak iyi yönde değişir mi ? Bandırma Manyas hattı yağış az gösteriyor ama sizce güzel yağış alır miyiz
Hayırlı sabahlar abiler , morelim yine bozuk yağış yok bizim taraflara 8 10 m yağış vermiş , bandırma , Manyas hattına , koskoca sistem eridi gitti bizim için
Hocam iyi geceler , Balıkesir in kuzeyi bandırma ve hemen arkasında Manyas olarak deklerden etkilenir miyiz? -42 nin bize de bir avantajı olur mu ki , ve dek mekanizmasıni şuan ki modeller kar haritasında göstermiyor değil mi ?
Abiler DEK yagislarindan Balıkesir'in kuzey i bandırma - ve arkasındaki Manyas bölgesi olarak etkilenme şansımız varmı ?
Abi yarın modeller senin dediğine gelicek insAllah
Güney Marmara olarak da bu iç açıcı değil , fazla doğulamasini isteyen arkadaşlar şuan kar yağışını izliyor , bizde o da yok , Bursa'ya yagadi Balıkesir'de bişey yok , bandırma , Manyas , Gönen , boş
ALLAH a şükürler olsun , en azından iyi kötü demeden kar yağışına kavusucaz , yok ecmwf yok gfs demeye gerek yok ,
Abi yağış problemi oluştu guney Marmara'nın yarısında , değişir mi sizce ?
dark and cold dostum propolis kullanmalısın , orjinal olmasına dikkat et , eğer bulamazsan bizim burada dürüst bir abimiz var arıcılıkla uğraşan , kendimde kullaniyorum yardımcı olurum
Jeneratör
Etiyopya
Hocam insAllah 2017 gibi bir kış geçiririz benim adıma kış daha başlamadi dediğiniz gibi Ocak girmeden konumum adına zor
Whisper hocam , sağol varol, insAllah kar gormek isteyen herkese nasip olsun