Selamün aleyküm , hayırlı geceler herkese , Allah a şükür Balikesir Manyas olarak ilk kar yağışını gördük , 15 dk yagadi biraz beyazlık oldu , Bunada şükür , çok sevincliyim
ColdFire10 tarafından yazılan gönderiler
-
-
22-28 aralık arasında beklediğimiz sistem ile ilgili bir sıkıntı görmüyorum ben şahsen. Soğuğun kuvveti belirsiz sadece. Ya çok güçlü soğuklar gelir ya da güçlü soğuklar gelir Modeller değişebilir. Dediğime gelir demiyorum diyemem de fakat son 3 gün içindeki değişimi sonraki 3 gün içinde de göstermesi muhtemeldir.
Daha önce de söylemiştim beklentiyi yüksek tutmayalım , hiç yokmuş gibi de davranmayalım.
Takibe devam 👍🏻👍🏻
Eline koluna sağlık hocam
-
Selamün aleyküm tüm platform un işi gücü rast gitsin insAllah 12 saat çalışmaktan kafamı kaldıramıyorum , Allah hayırlı , afetsiz güzel kış mevsimi eylesin
-
Hocam eline ,emeğine sağlık , çok değerli bir arkadaşsın gerçekten platform olarak çok değerlisiniz ayrıca da
-
Hayırlı sabahlar , Allah işinizi gücümüzü rast getirsin insAllah,
-
Eline koluna , emeğine sağlık monoton hocam
-
Hayırlı günler , Cümleten selamün aleykum, güzel yagmur geliyor sanırım , guney Marmara olarak bekliyoruz , bereketli olur insAllah
-
Selamün aleyküm , uzun zaman oldu yoktum , şuan kış geliyor ve o mutluluğu yaşıyorum , insAllah hep birlikte sağlık sıhhat ile kazasız afetsiz bol kar yağışlı kışlar a
-
Tüm ailesine selamun Aleyküm , hayırlı isler, hayırlı günler , bol karlı günler diliyorum , 1 aydır 12 saat çalışma ya başladım ara ara girip çıkıyorum ama yazamiyorum, cok guzel bir forum insAllah 8 saate dönünce bol bol takip edicem
-
hosbulduk 12 saat çalışıyorum 1 aydır , yat kalk ise git o yuzden bugün az uyudum annem kar yağıyor diye kaldırdı
-
manyas - Balıkesir lapa laapa yağıyor her yer beyazladi cok yoğun
-
9.8 yüksek
5.7 düşük
-
Yuksek: 11.6
Düşük: -1.5
-
Hayirli cumalar , bereketli ,hayırlı isler , saglik ve sihhat ile tüm kar severlerin , ve kuraklığın bir nebze daha azalması icin son bir kez daha karlı sistemler almamız dileğiyle tüm müslüman aleminin cuması mübarek, duaları kabul olsun insAllah
-
Konumuna 40 50 cm kar alan arkadaşlar 2017 i unutturdu sanki diyor, Fakat konumum adına 2017 nin çeyreği dahi olamaz , 2017 konumumda müthiş soğuk ile birlikte siklonik + Dek üzerine Dek ile yağış almisdi , ve soğuk iyi olduğu icin kar kureme ekibi yolu kaziza dahi asfalt gozukmuyordu , fakat bu sistemde siklonik yağışa destek olarak soğuk yetersiz kaldi kar da su oranı fazlaydı , ve oyle abartılacak bir yağış bırakmadı , susurluk balıkesir kaymagini yedi, biz manyas gönen , erdek , bandırma , yani kısacası susurluk dan bu tarafı yağış kesti bantlar bize bir türlü gelemedi , hayal kırıklığı ile balıkesir ve susurluk kar yağışının sefasini sürdü bizde soğugunu yiyerek cefasini çektik , yinede şükür Allah a bunu bulamayanlarda var
#unutmadik2017