Yüksek= 7.6
Düşük= -1
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYüksek= 7.6
Düşük= -1
Tüm ailesinin ve Müsluman aleminin kandili mubarek olsun , Saglik ve sihhatler olsun , tum kar severlerin kalbindeki mart basi sistemi kabul olsun insAllah
İnaniyorum ki bu sefer merkezi manyas , gönen, bandırma , erdek , edremit dahil , olan bir sistem gelecek İnsAllah , herkes icin efsane olan sistem bizim için kestane oldu , yinede Allah a şükürler olsun
CAN hocam bandırma manyas hattına gelir mi o parçalar acaba
Valla cocuklar gibi oturup aglicam yav, cok kotu sanssizlik bu, fakirliginde gozu kor olsun arabamiz da yok kar yagan yerlere de gidemiyoruz , saglik olsunda gerisi muhim degil
heryerde bu kadar şiddetli rüzgar var mi ? Marmarada
bizde dün sabah dan beri cok kuvvetli rüzgar var hic kar yagamadi desem yeridir , fırtına hattında kaldık , suan cok kuvvetli esiyor kuzeyden , o oluşan kütle bu fırtına hattını takip etme şansı var mi ki , bize dogru gelir insAllah ruzgarini biz çektik dünden beri Allah im bize yolla
posedion o üst seviye alcagini İstanbul anadolu yakası , izmit bursaya vermiş , bu sistem bizim nasip yokmuş , valla 100 lira düşürmüş kadar üzüldüm :'D
o ULL bizim hakkımız , adil olmasi icin hızlıca dağları , denizleri aşıp bandırma üzerinden manyas gönen çevresinde dönüp dursun :'D
sinir yaptım cok fena kütleler karacabey, susurluk o istikamette aksamdan beridir ayrılmadı , azıcık geniş olsa bantlar bizde kar alicaz, bu sistem de nasip isi , bizim nasipde yokmuş
Ömer bu dekler aksamdan beri ayni yolu takip ediyor yan tarafta oyle bakıyoruz , bizim tarafa gelmesi icin rüzgar yönü mu değişmesi gerekiyor ? Anlamadim gitti
millet in derdi 3 5 santim daha ilave etmek bizimkisi 1 2 cm kar görmek ,
susurluk balıkesir diz boyu kar, manyas da bisey yok , aksamdan beri fırtına , Ömer bu gece dek olur mu , dibimize kadar geldi bize gelmedi
Manyas balıkesir , dün sabah yağış durdu , ince ince yagadi ara ara , fakat o susurluk tarafına vuran kütleleri yakalayamadik , ve suan kırımsı yağıyor , inşAllah susurluk hakkını doldurmuştur , DEK ler bize vurur ,
Manyas - balıkesir(balikesirin kuzey kısmı ) olarak 10 cm kar aldık her yer beyaz , eriyor evet ama en azından cok guzel bir ortu var her yerde sokak araları da dahil cok guzel, ama Allah a şükürler olsun erisede erimesede yağmur istediğimiz günleri arattirmasin Allah , bu siteminiz kimlere dostlar sabir edin elbet simdi olmasa yarin olur ,