gozler burada Sinan hocam ben tiyoyu aldım , guzel
ColdFire10 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tüm HS ailesinin cuması mübarek olsun, Hayırlı günler
-
>>>WinteR<<< hocam tiyo versen bari ucundan isminin bas harfi B ile mi başlıyor
-
Fevzi Burak hoşgeldin , başarılar
-
Sinan Hocam , ayın 13 15 inden sonra soğuklar kendini toplayarak bize yakin olan kısımdan ayrıldığı gözükmekte , eger bir sistem alicaksak bunun 12 13 14 ü ne denk gelme olasılığı yuksek midir , çünkü ustumuzde soğuk kalmıyor anladgim kadarıyla , yada ben acemiyim yanlış mi düşündüm ki
-
CAN hocam diyelim ki bahsigecen sistem geldi, merak ettiğim soru şu ,
10 gün kadar sıcak tataftayiz ve sıcaklik gayet yuksek , dolayısıyle deniz suyu ısınmakta , eger sistem sıcaklar olmadan gelseydi , bu 10 günlük sıcak dan sonra gelicek olan sistemle oranla yağış olarak , yüzde kaclarda bir etki eder di
Yada bu sıcakların gelicek olan sistemde yağış artışı olarak bir rolü var mi ?
Tesekkurler
-
muthis yağmur var sarı kütleler suan tam ustumuzde şükürler olsun , herşey kar demek degil bu yağmur a hasretdik bir ay once simdi gelicek sistemleri begenmiyoruz
-
GFS çöp güncelleme olmus , inanmayın sakin , en sıcak seneryo
-
bursa nasil rüzgar yok mu ? Bursalı arkadaşlar kar yağınca geliyorlar
-
zaman zaman cok kuvvetli bir rüzgar var , ağaçları kökten sokucek , ve an itibari ile sürekliliği arttırdı , şiddetli esiyor
-
CAN tesekkurler , simdi anladım
-
Sarp Özdoğan eline koluna sağlık bilgilerin i araştırarak bir yere varmaya çalışıyorum fakat son paylaşımda ne demek istediğini pek anlamadim bize sistem olarak ne gibi etkisi olur ki mesela , soğuk hava bati karadeniz hattından sınırlardan kayar gider gibi mi ?
-
CAN hocam muhabiri olarak suan güney marmara bölgesi balikesirin kuzeyi, manyas ilcesinden bildiriyorum , yoğun kar altinda çoluk çocuk yürüyorum
-
balikesir manyas golllllllllll
Kar başladı cok yoğun , gönen manyas , susurluk yoğun kar altında
-
bigada yoğun kar yağışı varmis , gönen de başladım sanirim , suan konumum manyas da kky var