17 sistemi bize gelecek gibi ardından da mart sonu tekrar kışa veda olabilir şu anki tabloda tabii ilkbahara giriyoruz artık sürprizler olacak kimse kışı bitirmesin.
Tarantula hocamda gelmis.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur17 sistemi bize gelecek gibi ardından da mart sonu tekrar kışa veda olabilir şu anki tabloda tabii ilkbahara giriyoruz artık sürprizler olacak kimse kışı bitirmesin.
Tarantula hocamda gelmis.
Batılılar istemesin artık yeter 24 Ocak siz aldınız biz Kocaeli izledik bırakında bunu biz alalım bu sefer batı izlesin inşallah Allah’ım Kocaeli’ye gelir çok yoğun olarak amiiiin🤲🤲
Kucukcekmece sabahtan beri bahar havası yasiyor. Bizim icin buraya kadarmis. Sistem bize geliyorken, anadoludakilerin nazarı degdi.
Doğulamış bu resmen…
Cacik bi sistemle haftalardir oyalip durdunuz milleti
Bekle bakalım güzel abicim. Daha soğuk hava tam anlamıyla giriş bile yapmadı. Karların erimesi bu öğle saatinde normal.
Semih Hocam , Ariftarifi kaybettik. Simdi seni de kaybetmeyelim.
Şov bu kadar mıydı Şu buzun üzerine son bir tutam kar gelseydi keşke. ( Konum küçükçekmece gölünün dibi )
Efsane Semih 40-50 cm demiş. Arkanızda yaslanın, bekleyin.
Sistem istanbulun özellikle avrupa yakasinin sistemi degil. Bu sistem anadolunun sistemi Hic bir yerde(çıktı,modelde) kar yagisi vermiyorken. İsteklerinizi , gerceklesecek gibi dünden beri anlatiyorsunuz. ( kucukcekmecede oturuyorum ) cekmekoyde dun ciddi kar vardi , gebzede oyle. Ama basaksehirde bile kar yoktu. İstanbulun yuksek kesimi hep her sistemde kar alir.
20 cm üstü verdi
bu 25 ine kadar ama haftasonu ?
Ya modellere bakıyorumda. Küçükçekmeceye kaç cm yağacak ? Soğuk var ama windy ölçümü ve metdeske de bakıyorum aman aman bir kar yok. Kaçırdığım ne var bilmiyorum. sistem marmaranın kuzeyi hariç her yerde...
Merhaba, bu akşam 18:00 - 19:00 arası kara yolu ile küçükçekmeceden , bursaya gideceğim. Pazar öğlen 12 gibi döneceğim. Gidiş ve gelişte sıkıntı olur mu ? Sistemlere bakınca aman aman bir durum yok pazar öğlene kadar istanbula. Bursa biraz daha etkili. Yardımcı olabilir misiniz ? Yolda kalır mıyım ?
Allah rahmet eylesin. Hocam bu akşam açıklama gelir mi ?
çok yakınımda bi yere yıldırım düştü fena tipi var.
sanırım atakente düştü...
Yıldırım çakıyor enteresan...