Sinan bu esenlerde niye yağmur yağıyo abi ya
textra tarafından yazılan gönderiler
-
-
Cephe yağışı soğukla birleşemedi sorun bu
O şans işi işte hocam dün kar görmek için camdan ayrılmadım görmedim soğuk giriyo yağış çıkıyo, yağış giriyo soğuk yok 6 ocak 17deki gibi soğukla yağışın çakıştığı sistem daha zor gelir belki sizin beklediğiniz sistemde ama onuda modeller görmüyor
-
Cephe yağışını neden sevmemeliyiz dün gördük her yer saf kar bura sulu kar her yer bembeyaz bura arabalarda bile kar yok. Bugün ve yarın, sağlam dek vurucak
-
esenlerli çok burda boğaz hattına iyi dek geliyor bugün gene hazırlanalım bence
-
Esenler olarak gene kar göremeden sistemi kapattık desenize iyi geceler
-
20 dakika ya başlarız
Bana radar hafiften güneylerden kütleler azalıyor gibi geldi inşallah yanlış görüyorumdur ama
-
Sinan sizde esenlerde yaşıyordunuz sanırım. ne olcak bu hal başkan ya
-
Birazcık zamanı var. 850hPa daki soğuma yeni yeni giriyor.
Sağolun. Bide ben sabahlamayı düşünüyorum sonuçta her zaman görmüyoruz kar sizce değermi bunu İstanbul olarak değilde avrupa yakasının şanssız bi ilçesi olarak düşünün esenler bu konularda pek şanslı değil de
-
CAN esenler olarak acaba saf kar ne zaman alırız bu kkyden sıkıldım
-
Esenler gibi alçak semtte bile başladıysa modeller çuvallamıştır. Her ilçede en az 10 santim örtüye hazır olun
-
Herhangi bir sistemde esenlerin şanslı olma ihtimali:
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Metreleri hazırlayınnnnnn
-
İzobarlar UKMO, GFS, ICON ve GEM'de çok iyi. Sadece ECMWF'de böyle dağınık. Değişebilir.
Yani 4 seneden sonra 5 10 cme de şükretmek gerekiyor da anadolu 30 civarı alırken bura 5 10 üzüyor açıkçası
-
DEK yağışlarının izobarlardan ötürü Anadolu yakası ağırlıklı inmesinden dolayı.
Değişir mi
-
böyle bi sisteme 5 cm yakışmaz