CAn beye mesaj atacam özelden ama olmuyor bir şey soracaktım Harunsalman denen arkadaşın mesajları sürekli gizleniyor sebebi nedir acaba sadece merak cevap verirse yönetici arkadaşlar özelden sevinirim sonra bu mesajımı silebilirsiniz.
tarantula tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben EFSANE ile KESTANEYİ orta noktada buluşturacağım izninizle. EFSANE sistemlerde Kuzinede KESTANE iyi gider.
-
Bu sistemin beni en sinir eden kısmı 500 hpa nın akşam için diyorum tabii çok zayıf olması ayrıca akşam çıktısında bile 2m sıcaklıkları -2 +3 arasında salınıyor. Bu bir. İkincisi diyagramda en sıcak çıktı ana çıktı olmuş ona rağmen kar var sağlam hem de. -20 ve altına inen senaryolar var. Diyagramlar ana çıktıya göre gayet iyi bu yüzden hafta ortası gibi artık taşlar yerine oturur ve cuma günü sistemin toplam süresi % 70 80 netleşir o yüzden çok da sıkıntı yok. Ha herşey takdiri ilahi eğer son anda bir sorun çıkar sistem zayıflar onu bilemeyiz biz tahmin ederiz takdir Mevlanındır. Biz ona tevekkül eder Ona teslim oluruz gerisi hikaye sistemi getirecek olan Allah'tır modeller değil. İlahiyatçı kimliğimi de işin içine katarak bu yazıyı yazdım
-
nazar değdi resmen neyse bekleyelim bakalım nolcak daha yeni başladık.
-
-20 iner bu güncellemede inşallah
-
Evet geri sayım başlasın bu güncellemenin gidişatı uzun süreli d ondurucu soğuk ve etkili tipi yağışları olacak inşallah.
-
Evet işte güzel bir başlangıç büyük ihtimalle gece güncellemesi güzel çıkacak inşallah.
-
Ben bir ayrıntıya işaret ettim sadece
-
Herkes kara odaklanmış amma dikkaat pts gece acayip lodos fırtınası var hızı şu an için 90 100 km yi bulabilir. Bu geceki gfs için diyorum.
-
Bu güncelleme açıkçası pek hoşuma gitmedi tamam yağışı efsane kara gömer ama 500 hpa 5 para etmez 2 m güzel karın kalitesi açısından 500 hpa bence en önemli kriterdir. Gerçi 2m fena değil ama yine de taşlar oturmadı tam olarak yerine bu güncelleme bazında kafamda ? oluştu.
-
GELOOOOOOOOOO değil GİDOOOOOOOOOOOOOO olması lazım
-
Valla ne yalan söyleyeyim akşam güncellemesindeki diyagramlardaki bazı çalıştırmaların yukarı yönlü olması can sıkıcı aynı gün içinde +17 de var -17 de. Umarım bozmaz.
-
Sinan bey bırak onun da mesajı kalsın orada hiç önemli değil demokratik bir siteyiz nasıl olsa herkes kimin ne olduğunu da görmüş olur böylece. Tabii tercih sizin.
Bozuk da olsa saate benzetilmek güzel bence zira zaman her şeyin ilacıdır. Bozuk saatin tamiri mümnkündür ama bozuk kalplerin tamiri asla.
-
Al işte buyur burdan yak 2017 yi 10 gün önceden söylemişim bütün büyük sistemleri neredeyse önceden söylemişiz neyse canım önemli değil herkes aynı şekilde düşünecek değil ya böylelerini de çok gördüm bunlar beni asla etkilemez çamur atanın önce kendi eli kirlenir demiş Aristo o yüzden hayatta yarım asırı devirmiş biri olarak şunu öğrendim ki insanların benim hakkımda dedikodu bağlamında ne söylediklerinin benim için hiç önemi yok asla üzülmem de sevinmem de kendi hayatımı yaşarım geriye asla bakmam kimin ne dediği de asla umrumda bile olmaz. Eleştiri ile haseti aynı tutmam asla, eleştiriye evet hasede fesada fitneye hayır. Hayatınızı başkalarının istek, arzu ve eleştirilerine göre değil kendi çizdiğiniz yol üzerinde yaşayın.
-
Sinan bey çok teşekkürler bu onur birçok hediyeden daha değerli benim için zira birçok yöneticilik yaptım amatör forumlarda felan ama bu hediyenin benim için ayrı bir yeri olacak