Nerde hareket orda bereket ÜSTADIM. Karışsın ki çorba olsun.
tarantula tarafından yazılan gönderiler
-
-
Amin inşallah
-
Şu an Kur'an'da meteorolojik kavramlar üzerinde nasipse yayımlanmayı bekleyen bilimsel bir makalem var
-
Ben Düzce ilahiyat fakültesinde Arap dili ve belagati anabilim dalı başkanıyım doktoramı tefsirden yaptım Marmara ilahiyat fakültesinde 2005 de bitirdim.
-
Üstad dostum sizin gerçek hayatta göreviniz nedir hocalık var mı?
-
Ayrıca Kuranda meteorolojik kavramlar konusunda bilimsel bir makale üzerinde çalışıyorum son rötüşlarını yapıyorum. Merak edenlere buradan link verebilirim ilerleyen süreçte inşallah.
-
Dostlar Allah meteorolojiye müdahale etmez demek kişiyi Deizme götürür ki bu son derece tehlikelidir. Allah yağmuru da doluyu da yaratandır bu konuda onlarca ayet var. Bu benim alanım kendi mantığınıza göre yorum yapmak kişiyi yanlışa sevk eder bazen
-
Snowtime yorumunu okudum. Meteorolojik olaylar ile ilgili Kur'an-ı Kerim'de birçok ayet var. Yağmuru vd yağış türlerini yağdıran Allah'tır. Dilediği yere dilediği kadar yağdırır. Herşeyi yaratan Odur. Dolayısıyla olayı sadece doğaya nispet etmek doğru değildir. Allah'ın evrende kanunları vardır. Bunlara sünnetullah denir. Bir ilahiyatçı akademisyen olarak bu yorumu yazmak istedim. Umarım faydalı olur.
-
Ben gerçek тaяaηтυℓa sen de gerçek sistemci misin ben de bunu merak ediyorum dostum