Kış kapandı diyebilir miyiz, artık bahar yağmurlarını bekliyorum
Konusuz adam tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yok gelmez,belki,havada derken Rabb'im vermiş yine beyaz örtüyü.. Gözünüz aydın olsun herkesin
Gerçekten öyle, bana da büyük ders oldu. Kulağıma küpe olsun 😄
-
daha kar devam eder gibi...
İnşallah bakalım. Cuma falan da bi şeyler kaparsak..
-
beklentim havada kar görürüzdü bildiğin ankara kendi sistemini yaptı
Evet ben bu kadar kütle geleceğini düşünmemiştim, havada kar göreceğimizden bile şüpheliydim şahsen. 8-10 cm kar büyük sürpriz oldu. Hala orta kuvvet devam ediyor soğuk çölümsü halini üzerinden attı şükür.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bunu yağışın başladığı ilk saatlerde çekmiştim. Çankaya'nın nispeten alçak kesimlerinde çimlerin arabaların üzerinde şu an 9-10 cm örtü var şaşırtıcı bi şekilde, tabi yollar tutmadı. Sincan-Etimesgut civarında çok daha ağır bir yağış olduğunu söylüyorlar. Kütleler Karadeniz'den olduğu için galiba kuzey ilçeler daha şanslı.
Baya baya beklentimin üzerinde bir yağış oldu. Hoş bir Karadeniz sürprizi. Tabi bir Şubat 2023 etmez.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Biraz beklentimi aşıyor. Kar göreceğimizden bile emin değildim :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Merkezde orta-kuvvetli sayılabilecek bir kar var, sıcaklık uygun ve yağış gecenin başlangıcına kadar devam edecek gibi. İnce bir tül örtü görebiliriz.
-
Ankara da sabahtan beri kar alıyor ama serpinti şeklinde, mgm tahminlerine uygun gitti.
-
Ankara merkez karla karışık yağmur alıyor yarım saattir. Hava beklediğimden soğuk gitti.
-
bakalım suan ki kütle kara dönermi ankarada
Yağmur olarak alıyoruz uzun süredir. En azından güzel bir yağış oldu. Ben bu geceye kadar yağmur alacağımızı düşünüyorum soğuk hava ve yağış çakışmıyor.
-
yani yağış yok kuru soğuk böyle geleceğine bahar gelsin daha iyi yani
Buna maalesef katılıyorum geçirdiğim en kötü kışlardan biri. Kar yok yağış yok boşu boşuna gece - 9, - 10 derecelere kadar sıcaklık düşecek araba camlarındaki buzları kazıyacağız hava da sisli puslu kalacak ayazı, kirli kömür kokan havayı vs. kışın ne kadar kötü yanı varsa hepsini yiyeceğiz dumanlı hava dağılırsa da silik bir güneş göreceğiz işte. Kar yağdı diye ayazını çekiyorduk da şimdi gereksiz bir ayaz yiyeceğiz sefasını sürmeden. Marmara'ya Karadenize ekmek banarız artık. Yaşım aşırı ileri değil ama 2023'e kadar her sene minimum 5 maksimum 30 cm kar alıyorduk. Yaşadığım şehir de her sene az çok bir iki kere beyazlardı yani. Şimdi havada kar bile yok yağmur çiselese şükredeceğiz.
Mart ayından bir sürpriz bekliyordum ama iyi bir tablo yok önümüzdeki Mart ayı çok pasif gibi duruyor. En azından bahar, 10-20 derecelerde takılıp uzun süreli verimli yağmurlar almayı tercih ederim kuru soğuktansa.
Gerçi İç Anadolu'nun giderek çölleştiği de bir gerçek. Umarım bahar ayı yağışlı olur. Kış hiç yaramadı bize.
-
Biz iç bölgeler olarak sıkıntıdayız hocam malesef boş gececez
Aynen öyle maalesef. Tamamen Karadeniz ve Marmara odaklı bir sistem. İç bölgeler kuru ayazı yiyor gene.
-
Ankarada biraz sallandık ya hisseden var mı
Düzenliyorum 3.4 açıkladı rasathane. Afad 3.5 diyor, küçük bi şey ama sığ oldu heralde.
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
bir kaç yıldır bu şekilde ama ara ara kopan kütleler olacaktır örtü olur
En son 2022-2023 kışında ağır bir kar almıştık. Son 2 senedir kışlar kötü. Konveksiyonel bir şeyler olmasını umuyorum ama hayal kırıklığına uğramamak adına örtü beklemeyeceğim.