Nasıl :D
Konusuz adam tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Durumlar nasıl ?
-
Foto video bekleriz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Amcam Kızılayda oturuyor Ankarada oralarda durum ne acaba
Şu an yoğun bir tipi var uzun süredir görmemiştim böyle bi olayı.
-
Geliyooor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Geldi abi ?. Şu an acayip bir tipi var karşı apartmanı göremiyorum. Arabalar beyazladı hemen.
-
Burda hala ne yağdığı belli değil ince ince yağıyor
-
1.3 dereceye düştük ve kar var. Ama yağış biraz zayıf şu an.
-
Konumumda yağmur var şu anda. Hava 3 derece. Yakında kar gibi hissediyorum . Sistem Marmara ve Batı Karadeniz üzerinden geldiği için yine batı tarafların daha çok etkileneceği bir sistem olabilir bence.
-
Dolu ve ani sağanak gerçekleşti bugün, korkutucu bir yıldırım da oluştu ve buradan öğrendiğim kadarıyla meclise düşmüş yıldırım. O neydi öyle yerimden zıpladım korkudan :'D
-
Derslerim dolayısıyla pek giremiyordum bugün gelebildim ama
Şu sıralar bir kar bir yağmur bir dolu bir güneş kısaca karışık havalar yaşıyoruz. Öveçler-Dikmen gibi yüksek yerlerde kar yağarken merkezde sulu sepken kar yağdı bugün. Rakım da önemli.
Birkaç kez daha seyirlik kar alacağız gibi. 1 hafta boyunca da aralıklarla yağış alma ihtimalimiz yüksek.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Konumumda sulu sepken kar atıştırıyor
-
biraz daha soğuk olsa ne kar yağarmış
Yağmadı sizin oraya güzel yağmış.
-
Bi Ankara'ya yağmamış kar ? kuru ayaz