Yine bir Ankara boşluğu =D
Konusuz adam tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bizim sınavlar 8 Mart'a alınmış
Bütün Türkiye'de ertelenmiş. https://www.milliyet.com.tr/galeri/sinavla…zaman-6442918/3
8 mart tan itibaren karar alınacakmış.
-
Sınavlara itiraz eden arkadaşlar sizleri TRT belgeseldeki okula gitmek için saatlerce yuruyen çocukları izlemenizi tavsiye ederim
Ben iptal için diretmiyorum, herkesin imkanı olmasa da benim çalışmak için idare eder düzeyde imkanım vardı. Ve çalıştım da hala da çalışıyorum. Sınav konusuna tam olarak ne diyeceğimi bilmesem de alınan kararın normal olduğunu sanmıyorum. Sonuçta okula giden tek öğrenci liseliler değil. İlkokul ve ortaokul seviyesindeki öğrenciler sadece davranış puanıyla sınıfı geçerken neden sadece lise öğrencileri sınava tabi tutuluyor, ben sadece bunu merak ediyorum. Eğitim neredeyse durakladı bunu kabul ediyorum. Ancak lise öğrencilerine günde 3 tane sınav yapmak eğitimi normale döndüremeyecek ne yazık ki. Tabi ki adaletsizlik ve ekonomik uçurum her zaman vardı buna itiraz edemem ? ama bu adaletsizlik özellikle şu dönemde iyice arttı, ki bazı öğrenciler internete bile sahip değil. İnternete sahip olanlar bile bağlantıda sıkıntı yaşıyor
-
keser döner sap döner, gün gelir hesap döner
Kurt, kar- kış geçirir ama yediği ayazı unutmaz ?
-
Onların bulaştırıcılığı daha az aslında onların olması lazım bizde ders içi katılım performans da var hatta onlardan sınıfı geçirebilirler
Doğru.. ben şaşırdım bu kadar yoğun bir tepki olunca ertelerler ya da iptal ederler sandım ama olmadı ? hocalar sınav takvimini falan attı bile..
-
Hâlâ iptal olmadı sınavlar yapıcak bir şey yok
Gerçekten ya ? ben pes ederler sanıyordum ? tweet atmayı bırakın arkadaşlar sınavı yapacaklar vazgeçmiyorlar, ben çalışmaya yoğunluk verdim ?. İlk orta okullar falan olmuyor da biz oluyoz ya ? o beni üzdü
-
Mgm hafif kar falan diyor ? ağaçlar tomurcuklanmaya başladı çok ümitlenmeyeceğim. Ama Ankaram bir sürpriz yaparsa bilemem ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
1 Martta sınavlar başlıyormuş alel acele son gün kala haber verselerdi keşke
Gerçekten öyle. Daha tamamen yüzyüze doğru düzgün ders bile işlememize rağmen halen sınav derdindeler. Açıklama da her zamanki gibi biraz geç oldu.
Ama Whisper abinin de dedikleri yanlış değil. Sonuçta herkes şu anda oldukça geride. Ve bu karar bizi ve bizim gibi bütün liselileri etkiliyor.
Uzaktan eğitim, geri giden bir yürüyen merdivenden ileri doğru gitmeye çalışmak gibi bir şey bana göre.
Elbette gerçekten yatan öğrenciler oldu ancak uzaktan eğitimden verim alamayan, hatta uzaktan eğitime giremeyen arkadaşlarım da var. Bilgisayarı olmayan var.
Şu anda sınavda büyük bir konu yığılma söz konusu. Bütün dönemin konularından sorumluyuz anladığım kadarıyla
Karneyi iyi kötü kurtarmak lazım şu an itiraz etmemizin bize yararı yok ne yazık ki. Bütün öğrencilerle aynı durumdayız en azından. Bir ayrıcalığımız yok . Şu anki tek çaremiz çalışmak. Gerçi zaten çalışıyoruz... Twitter da gündemde zaten bu yazılı durumu. Belki bir nebze de olsa iptal edilme şansı var ama o şans yokmuş gibi çalışmamız lazım. Sadece liselerin sınav olması bana da saçma geliyor bu arada
-
İç Anadolu olarak kar alma ihtimalimiz var mı tekrardan ?
-
Bi dertlendim ? ne dertler varmış. Biz kar beklerken camdan istekle bakarken başka birinin kalbi kırılıyor hayal kırıklığı yaşıyor ? tek hayat bizim hayatımız değil de işte insan efkarlanıyor ?
-
-
Konumumda kar başladı çok güzel yağıyor
-
Çankaya da kar yağmıyor yarım saattir
-
buradan radar takip edebilirsiniz
Durum nasıl sence abi. Bizde kar durdu devam eder mi
-
Şuan bir tık daha güzel ve daha büyük yağıyor gece boyu devam eder mi bilemem ama hava güzel kapattı radara bakabilen var ise bi destek çıkabilir bize ❄️❄️
Hangi ilçedesin? Bizde kar durdu da ?