Çankaya da 1 saattir kar yağıyor. Ama kar, nasıl desem, kum gibi. Çatılar ve arabalar dışında şu an beyaz örtü yok İlerleyen saatlerde bu beyaz örtüyü tüm Ankara'da görürüz inşallah
Konusuz adam tarafından yazılan gönderiler
-
-
evet bi kazık yemeye doğru hazırlanıyoruz gibi
Ben ümitliydim hala da ümitliyim ama hevesim kırıldı. Mgm'nin yoğun dediği kar gerçekten moral bozucu. Bu da yoğunsa artık..
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çankaya da ince ince kum gibi yağıyor. Umarım yağış hızı da artar.
-
hocam nereden nereye geldik 10-14cm anca verir oldu inşhaAllah verdikleri haritadan çok daha fazla yağar
Radar da boşaldı bir anda :(. İnşallah bu sistem bizi üzmez
-
Ama üzüldüm ben de Niye böyle gecikti anlamadım
-
Galiba bu sefer güzel kütle geliyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yaklaşan hiçbir kütle de yok anlamadım ben
Bir sıkıntı mı var
Burda tekrar kar başladı, hızlı yağıyor.
-
Hala Bi hareketlilik yok beklemedeyiz
-
Lapa lapa kar bastırdı
-
Ecm sabah saatlerini de yoğun göstermişti de ona şaşırdım
Hımm. Benim beklentim öğle saatlerinde yoğunlaşması
-
Radarda etrafımızda çok az kütle yok mu ?
Kar şu an hafif zaten ?. İlerleyen saatlerde Afyon civarındaki yeşil kütleleri gelir bence
-
Sistemden önce hep istanbul ümitleniyor iç anadolu boşluk diyoruz ama son günlere gelince mgm istanbuldan daha fazla kar veriyor iç anadoluya? her sistemde böyle
Kesinlikle öyle ?.
-
Konumumda araba ve çatıları örten hafif bir kar örtüsü var. Ancak şu an kar hafif yağıyor, devamı ne zaman gelir ?
-
Bu saatten sonra model takibi mantıksız radar takibi zamanı bekleyip göreceğiz nasibimize ne düşerse artık
Şimdilik bir gelişme var mı peki
-
konya bi 2017 de iyi yağdı öncesinde hep böyle umutlandırır sonra kahreder 30 40 derken şimdi 7 8 cm e düştü? Hocam sizce kac cm olur
Ankara ya da 2011 ve 2016 nın son günleri güzel kar yağmıştı. Nolacak bilmiyorum. Umarım güzel kar alırız bölge olarak