Çukırambar da 30 dk dır kuvvetli bir kar var ancak hava sıcaklığı biraz yüksek olduğu için kar tutmuyor
Konusuz adam tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bundan önceki yağış boş geçti sayılır orayı.
Burada aynen öyle yeterki yağış olsun gelsin.
Karasal iklim malum.
Şans nasip diyelim ne desek havada kalıyor.
Aynen. Kütahya civarı tam karasal iklime girmiyor. Ege ve Marmara dan kopup gelen kütleleri rahatça alabiliyor ve karasal iklimin soğuğundan da faydalanabiliyor.
Ne yapalım, hayırlısı olsun
-
Hava işi işte..Gece bize de olmadik yağışlar geldi.
Sabaha kadar kısa süreli yağışlar aldik.
Ben daha yoğun yağış bekledim ama olmadı.3_5 cm ile sabaha merhaba dedik Afyon Anıtkaya da.
Eskişehir ve yakın il Kütahya ihya oldu
Abi Ankara'da bırak 3-5 cm i kar birikimi yok
-
Gözlerim yanlış mı görüyor. GFS yine hayrete düşürdü.
-
GFS yine çıldırmış. 12 şubatı böyle gösteriyor.
-
Dun gece Eskişehir
The content cannot be displayed because it is no longer available. Abi Ankara'ya bir şey yağmadı Eskişehir nolmuş öyle ?
-
Evet arkadaşlar yağış kesildi burada. Hatta güneş açtı. Ocak ayını da kapattık gibi. 30 Ocak civarı tekrar kar geçişleri olabilir. Örtü yapar mı belirsiz şu an ama belki ince bir örtü olur. Şu ana kadar 24 aralık, 15-17 Ocak günlerinde doğru düzgün kar aldık. Açık konuşmak gerekirse beklentilerimin altında bir Ocak ayıydı ki Ankara'nın normalleri bu değil.
En azından yağışlar mevsim normallerini yakaladı gibi.
Şubat ayının en azından ilk 10 günü kuvvetli bir sistem yok. Hatta hava sıcaklığı gündüz 8-12 derecelerde görünüyor. Sonrasına bakacağız artık...
-
Dolu değil o donan yagmur veya groupel
Kara döndü
-
Sıhhiye deyim 2 saattir hafif orta kar yağıyor
Abi ben de Çukurambar civarındayım. Burda da deli gibi dolu yağıyor
-
Arkadaşlar Ankara'da sonuç pek iç açıcı değil. Bütün gece yağacak 2-5 cm örtü olacak denilen yağış arabalarda bile zar zor örtü bıraktı. Yağan yağmuru kar olarak alsaydık 5 cm kesindi.
Konya, Eskişehir veya diğer illerimizde durumlar nasıl?
-
Yine hüsran yine hüsran Sadece arabalarda ve çatılarda ufak bir örtü oluşmuş. Her zamanki gibi yağışı yanlış zamanda aldık. O bütün akşam devam eden yağmuru kar olarak alsaydık 5 cm kesindi.
Mgm 2-5 cm örtü bekliyordu Ankara'ya :D Çuvalladı gene...
Neye, beyaz örtüyü göremesek de barajların doluluk oranı biraz da olsa artmış demek isterdim de kullanılabilir su yüzdesi hala %8 lerde...
Mikroplar kırıldı diyelim buna şükür.
-
Bu kütlenin sonuna geliyoruz ara ara kütleler gelir ama örtü yaparmi belirsiz
Bütün gece öyle yağsaydı keşke . Tam da arabalar tutuyordu
-
Çok güzel kar bastırdı şu an
-
Ağam bizimle eğlenir ?
Yok onun derdi başka.. Naz yapıyor bize yağsam mı yağmasam mı diye ?
-
Şaka gibi kar yine kesildi... :'D