2 bin 921 kişi hayatını kaybetmiş durumda. 15 bin 834 yaralımız söz konusu
Can kaybımız 3381 maalesef.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur2 bin 921 kişi hayatını kaybetmiş durumda. 15 bin 834 yaralımız söz konusu
Can kaybımız 3381 maalesef.
Cnn şu an İskenderun limanını veriyor, bayağı yangın çıkmış
Hatay belende gözlerimizin önünde bir adam donarak vefat etii Allah rahmet eylesin kurtaramadık...
BİR EKİP BİLE YOK YETER ARTIK YETER BİRİLERİ GELSİN DAYANAMIYORUZ. afad sadece şehir merkezlerinde dolaşıyor buralara bakan olmayacakmı!!!
Gerçekten onlarca video izledim Hatay bomboş ıssız bir köy gibi tüm binalar preslenmiş ve yetkili göremedim. Kimsenin olmadığı söyleniyordu zaten çok acı... Yaşayabilecek olanları göz göre göre kaybetmemiz çok acı
Neredeyse ağlayacağım Hatay'da halen güçlü bir ekip olmadığı, sokakların bomboş olduğu söyleniyor. Ne kadar doğru bilmiyorum ancak videolar beni çok korkutuyor. Bilanço gerçekten çok ağır, böyle devam ederse yarın sabah çok kötü olacak. Olabildiğince iyi düşünmek istiyorum ama insanları soğuktan kaybetme ihtimalimiz artıyor.
Haberler, ölüm sayıları o kadar korkunç ki... Afad devamlı 4-5 arası artçı depremler veriyor Kahramanmaraş'a. Oradakilerin psikolojilerini hayal edemiyorum. Hatay' dakiler deseniz enkaz altından video çekip yardım istiyor insanlar. Çok üzücü... Şu ana kadar yaşadığım en üzücü günlerden biri ve bağış dışında yapacağım bir şey de yok..
Ankara'da tekrardan hafif sarsıntı hissediliyor. Doğu bölgelerdeki artçıların dalgaları heralde. Geçmiş olsun 🙏
Ortadoğu coğrafyası sınanıyor adete bu ne böyle
Görüntüler çok korkunç ya Maraş diye bir yer kalmamış neredeyse.
Televizyonlarda deprem olunca uzmanlar çıkıp konuşuyor eyvallah konuşsunlar tabiki ama bir kaç gün sonra her şey unutuluyor ve sanki hiç bir şey olmamış gibi eski yaşantımıza geri dönüyoruz.Allah korusun bir daha deprem olursa hep bu manzaraları izleyeceğiz malesef.Ülkemiz fırsatçı insanlarla(bunlara insan demek insanlığa hakaret olur da neyse) dolu.Kira fiyatlarını 10 katına çıkaran mı dersin,dağıtılan battaniyeleri çadırları ihtiyacından fazla alıp bunları satan mı dersin böyleleri bir sürü var.Demem o ki depremi ciddiye alamıyoruz.Depremi fırsatçılık olarak görüyoruz malesef.Bazı kişilerin zihniyetleri böyle devam ettikçe biz daha çook böyle manzaralar göreceğiz ne yazıkki.
Kesinlikle öyle. İzmir de Elazığ da falan da güçlü depremler oldu 1 ay sonra düştü gündemden. Bu da böyle olacak muhtemelen. Açıklamalar, öneriler yapılsa da ben somut adımlar göremedim. Az önce tekrar Kahramanmaraş civarında 7.5 şiddetinde deprem olmuş, Ankarada bile avizeler sallandı mesela. Sonuç sıfır. Herhangi bir siyasi gönderme de yapmıyorum çünkü hem millet olarak çok bilinçsiziz hem de onlarca uyarıya rağmen resmi önlemler almıyoruz. Bu kırılma Güneydoğu Bölgesini çok sarsıyor ve korkutuyor. Bu bile çok trajik ve korkunç iken aynı depremin İstanbul civarında olduğunu düşünürseniz milyonların ölümünü konuşuyor oluruz. Felaket tellallığı da değil bu artık maalesef, bu bir gerçek. Dün yüzyılın en büyük depremini yaşadık, Amerikan kanalları bile saatlerdir bunu paylaşıyor. Artık somut bir önlem almamız şart.
6.3 oldu Yasin71 hissetti
Nerde oldu
Tekrar deprem oldu bir yerde, Ankarada avizeler sallanıyor.
Ankarada hissedilen bir deprem oldu tekrardan, neresi bilmiyorum ama 20 saniye boyunca sallandı avizeler.
Anladığım kadarıyla 4.seviye bir alarm ilan edilmiş. İçişleri, uluslararası yardım talep ediyor.
Twitter'dan çok korkunç görüntüler izledim. İnsanlar enkaz altından video çekip yardım dileniyorlar. Çok geçmiş olsun... Afad 7 şiddetinin üzerinde bir değer söylüyor ve televizyon 1999 Marmara depremiyle eşdeğer bir kuvvet olduğunu yazıyor...
deprem oldu
Az önce çok ilginç, inanmak istemeyeceğim bir şey öğrendim. Kahramanmaraş'ta 7 şiddetini geçen bir deprem bildiriliyor. Muhtemelen onu hissettin...