Bir burda bi şey başlamıyor abi ya
Burda fena yağmıyor. Güzel başladı gibi. Yakında o taraflara da gelebilir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBir burda bi şey başlamıyor abi ya
Burda fena yağmıyor. Güzel başladı gibi. Yakında o taraflara da gelebilir
Şimdi yine başladı manyak etti bizi
Burda da başladı. Kafayı yiyeceğim sonunda bir duruyor bir başlıyor
Çok tuhaf yağıyor. Kar bir yağıyor sonra birden kesiliyor. Ben de örtüden ümidimi kestim gibi. Böyle giderse tutmaz
Kar etkisini arttırdı , beklenen görüntüler bunlar ?
Şimdi baktım camdan yine başladı kar ?
Çok bulutluya döndük yine
gece Ege ve Marmara dan gelecek kütleler yada öğlene doğru o zaman alırız yapacak bir şey yok onu da alamazsak artık...
Aynen. Bu arada kalmış sistemleri pek sevemiyorum ne yazık ki. Bi tarafımızda lapa lapa kar yağarken diğer tarafımızda hava açıyor falan.. Şöyle sağlam bir sistem gelse de hepimiz bayram etsek ama olmuyor. Barajların biraz olsun rahatlamasına seviniyorum sadece bir de karın tutma ihtimaline
yağış çok zayıf biraz batımız iyi kar alacak
Evet çok kuvvetli değil. Merkezin çok az batısındayım. Gece etkisini arttırır inşallah ne diyelim ?
Burada da kar başladı
Burda kar adına bir şey yok ne yazık ki Üstelik saat 12 ye gelecek neredeyse. Daha ne kadar gecikecek bu kar
Yine geçen sistem gibi şanssız taraftayız galiba Hava hala 2.5 derece
Coğrafya kaderdir arkadaşlar Kırıkkale 6 derece ne yazık ki umudum kalmadı benim
Abi konumum 2.5 derece ama yağış yok. Bu sistem çok garip. Normalde Kırıkkale ve Ankara'nın hava durumları birbirine yakındır :D
Sincan
1.1
Hafif kar yağışlı
Burda da hava açıyor
Ankara’da halen yağmur olarak devam eden yağışın, gece saatlerinden itibaren yükseklerinden başlayarak kar yağışına dönüşmesi ve 2-5 cm civarı örtü yapması bekleniyor. Özellikle buzlanma ve don olayı nedeniyle başta yüksek kesimler olmak üzere sabah saatlerinde ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Mgm den uyarı geldi.
Panik yok yağış geliyor batıdan
Evet gördüm. Radarda yeni kümeler yaklaşıyor Şu Ankara merkez hep boş olmak zorunda mı
yağış yok bizim tarafta şaka gibi
Çankaya da hava açıyor hava da yeni yeni soğudu abi çıldırıcam