Soğuk girisi başladı yuksekler kara cevirmeye başladı en geç bir saatte her yer kara çevirir
Konumumda hava 2.8 dereceye düştü. Bu iyiye işaret Dikmen-Oran gibi yerler kara çevirmeye başlamış bile
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSoğuk girisi başladı yuksekler kara cevirmeye başladı en geç bir saatte her yer kara çevirir
Konumumda hava 2.8 dereceye düştü. Bu iyiye işaret Dikmen-Oran gibi yerler kara çevirmeye başlamış bile
20-25dk önce yapracıkta kar başladı
Burda hava 5 derece ve yağmur var
Sincan da düşüs başladı 3.6 olduk bakalım
Abi burada 4.5 derece. Ama yağmur devam ediyor hem de kuvvetli. Çözemedim ben bu işi
Burda tutmaya başladı -1,6 ⁰C hava az sabır gelooo
Abi yağış kesildi burda. Hava da gıcıklığına yeni yeni soğumaya başladı çıldırıcam =D . Şu yağmuru kar olarak alsaydık 5 cm birikim kapımızda yatıyor olacaktı... Neyse yeni yağış kütlelerinin gelmesini umut edelim Hava birden 3 derece düştü. Sıcaklık 4.4 derece
Ankara bana trip atıyor galiba . Şimdi de yağmur durdu bir anda. Gece yağış varmış o yağış kar şeklinde düşer inşallah
Tutmaya başladı -1 ⁰C oldu hava
Abi burda hala devam ediyor yağmur. Dere gibi su akıyor yollardan Yanlış zamanda mı yağışı yakaladık acaba
Ne zaman kara çevirebilir? Yerlerden sular seller akıyor da.. Buna da şükür tabi de karın tutmasını zorlaştırır bu ıslaklık
Burası 0 ⁰C kar yağıyor ama henüz tutmuyor
Burda da şakır şakır yağmur valla deli gibi yağmur yağıyor. Üstelik ağaç dallarını koparan sert bir rüzgar mevcut
Eskişehir bir anda 3.5 derece dusus yaptı soğuk girişi başladı
Bize ne zaman gelir? Zira rüzgarla birlikte kuvvetli bir yağmur var. Yerler sırılsıklam. Hava halen 7 derece
Yine kar açısından en şanssız konya merkez gibi canım sıkkın
Aslında kar ne kadar fazla yağarsa yağsın 2-3 gün sonra hava ısınıyor. Yani bu sistem kısa ömürlü. Ocak ayını bu sistemle kapatacağız gibi..
aga ben artık güvenmiyorum ankaraya geçenlerde gördük 0 derecede yağmur yağmıştı şakır şakır
Hakkaten :D Ankara'nın batı ilçelerinde lapa lapa kar yağarken merkeze yakın bölgelerde yağmur yağmıştı. Üstelik hava -0.7 dereceydi :D. Sonraki gece de beklenmeyen bir kar yağmış ve her yer kalın olmasa da beyaza bürünmüştü .
Sürprizler iyi de olur kötü de. Ankara da sürprizlerin hakkını fazlasıyla veriyor :D
Ankara'da şakır şakır yağmur var. Sanırım İç Anadolu bölgesi olarak sorunumuz bu Tam yağışlar geliyor hava sıcak oluyor yağışlar bitiyor hava buz gibi oluyor neyse bu gece kar varmış genel olarak İç anadoluya. Şöyle bir örtü yakalasak güzel olur
Mgm bütün gece kar veriyor Ankara'ya. https://www.mgm.gov.tr/
Konumumda yağmur başladı. Biraz şiddetli. Şu yağışı kar olarak alsak keşke. Neyse buna da şükür :D
Meteoroloji Perşembe ve Cumayı karlı geçirebileceğimizi ardından yağışın yağmura döneceğini belirtmiş. Accuweather ise Çarşamba gecesi kar birikimi olacağını söylüyor.