Kar ihtimalleri %50-70 civarında seyrediyor :D
Konusuz adam tarafından yazılan gönderiler
-
-
Mgm bile uzun vadeli tahminde 28 ocak ta Ankara'ya hatta ülkenin büyük kısmına kar vermiş.
-
Kar olasılıkları %50 lere çıkmış durumda :D
-
Ankara nin kar rekoru zaten 33 cm imkansız yani :D 50 cm ama konya karaman belki olabilir oda siklonun Antalya Kıbrıs arası çakılı kalması lazım
Abi ben 8-9 mart 2011 de 50 cm kadar kar gördüm valla :D Mgm'nin verilerine baktım. Ankara'nın kar rekoru 33 cm ama mesela İzmir'inki 32 cm imiş. Bana biraz absürt geldi rakamlar.
-
İyice kızdım bu olaya.Kızim orada okudu.. Bildiğim kadarıyla onların yerleri vardı abim.
Kapatmak için kulübe de kümes de neyse adi.
İnsan alır o hayvanları
Bende dediklerine katılıyorum abi. Hiç olmazsa buz kesen Ankara gecelerinde korunaklı bir yere alınmaları lazım bu kuğuları. Yoksa su ile birlikte kuğular da donar
-
Dün gece hava sıcaklığının -17 dereceye inmesi sebebiyle Kuğulupark buz tutmuş. Parktaki Kuğular dahi donmuş.
-
Konumumda hava sıcaklığı -12 derece. Sokak lambalarının altında uzun olmasa da buz sarkıtları oluştu. Yollar buz. Karların hepsi katur kütür olmuş durumda. Yola çıkarken dikkatli olun.
-
Çankaya da kar atıştırıyor
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Dışarı çıkıp hava sıcaklığını ölçtüm. -6 derece şu an :D Bu gece oldukça soğuk olacak gibi. Belediye ve Vali gibi kuruluşlar gece kuvvetli buzlanma konusunda uyarıyor.
-
-
Kütlelerimiz bittiğine göre ayazlı donlu Ankara sabahlarına başlayabiliriz ?
Tespit gibi tespit :D Önümüzdeki günlerde hava sıcaklığı gece -10 derecenin de altına düşecekmiş. Kupkuru ve buz gibi soğuklar bizi bekliyor.
-
Ben de şaşkınım. Ankara yine sürpriz yaptı ?. Kar, telefonun kamerasına yansımasa da etkisini sürdürüyor.
Sabaha inşallah yollar açık olur ve bilinçsiz araç sürücüleri trafiği felç etmez
Zaten millet hemen çullandı yolları rezil etti. İnce bir kar örtüsü var hemen herkes çıktı yollarda kartopu oynadı. Biraz rahat verseler şu kara adam akıllı tutsa.
-
Anlık Çankaya/Ankara. Orta kuvvette tipi var. Yollar tuttu
Kaldırımlar tutmaya başladı Çankaya da ?