Çankaya da kar atıştırıyor :D
Konusuz adam tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arkadaşlar Karadeniz kütleleri bize pek yaramaz serseri mayın gibiler bir mahalleye yağarken diğer mahalle izler o yüzden çok umut bağlamayın bize Akdeniz a.b lazım
Dün gece de öyleydi :D
-
Bolu ve Çankırı civarından yeni bulut kümeleri geliyor
Ağlamak istiyorum, durdu.... :((((
-
Güneş ışıklarını görüyorum ama kar yağıyor :'D. Bolu ve Çankırı civarından yeni bulut kümeleri geliyor :D
-
Konumumda kar serpmeye başladı :D
-
Bu gece kuvvetli olmasa da kar alma ihtimalimiz var :D
-
Bu sistem daha çok batı ilçeleri etkiledi Sincan'da 10 cm yakın kar var bugün ve yarın da aralıklı kar yagislsri olacak icon yarın sabaha 5 cm kar vermiş hemde -5 derecede
Yapma abi kıskandırıyorsun ?
-
Günaydın. Sonuç hüsran. Çankaya'da arabalar ve çatılarda hafif bir örtü oluşmuş durumda. Ancak dün akşamki yağmur sebebiyle yollarda en ufak bir kar birikintisi yok. Tipik Ankara. 3 gram yağış aldı mı hemen soğuğa çekiyor ?. Ama Ocak ayını bu kadar az bir karla geçirmemiz beni şaşırttı. Normalde en az bir tane güzel örtü yapabilecek sistem alıyorduk Ocak ayında ?
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Pek umudum ve keyfim kalmadı. Yağmur kesildi ama her yer göle döndü. Tutmuş olan 3 gram kar da eridi. sanırım sadece seyirlik bir kar göreceğiz. Umarım yanılırım. Ankara sürpriz yapıp her yer beyaza bürünür umarım. Barajlar nefes aldı buna şükür. İyi geceler herkese...
-
21.53 mm olmuşuz şu yağış kar olsa neler olurdu neler of of ne bahtsız şehiriz biz
Ankara da 0 derece havada şakır şakır yağmur yağıyor ? çatılarda çok az kar birikmiştir o da eridi. Türkiye genel olarak soğukları ve yağışları aynı anda yakalamakta zorluk çekiyor:(
-
http://seyret.sincan.bel.tr/mobil.php
Bende hayretler içerisindeyim ilk defa yüksekler yagmur alçak kesimler kar alıyor Sincan kameralarından Yenikent kavşağa bakin
O kadar yüksek bir yerde değilim ama kurşun gibi yağmur yağıyor abi ?
-
Çankaya da şakır şakır yağmur yağıyor. Yollardan sular akıyor. Üzüldüm açıkçası. Halen kara çevirmesini ve karın tutmasını diliyorum ama umudum kırıldı.
-
Yağış Ankara ya yeni yeni giriş yapıyor sanırsam
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. bizde hala başlamadı
-
Kar kesildi ? Gece güzel kar yağar inşallah?
-
Çankaya da kar hafif olarak başlamış bulunmakta ?