Mgm Çankaya için 2 gün kar gösteriyor https://www.mgm.gov.tr/?il=Ankara&ilce=Cankaya
Devamı gelir inşallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMgm Çankaya için 2 gün kar gösteriyor https://www.mgm.gov.tr/?il=Ankara&ilce=Cankaya
Devamı gelir inşallah
Her güncelleme sonrası snow dept haritasına nereden ulaşabilirim. Bir de güncellemeleri hangi siteden anlık olarak takip ediyorsunuz? Sevgiler
https://wxcharts.com/?panel=default…849&skewtstep=0
Deneyimim yok ama burada kar kalınlıkları gözüküyor
15 Ocak Cuma günü mgm kar vermiş Ankara'ya :D
%64 e çıkan kar ihtimalleri var 14 Ocak gecesi. Nasıl olacak bakalım :D
gfs gece guncellemesi ulkenin onemli bir bolumu icin umut veren goruntuler sunmus.ama malesef ankara boslugu hemen dikkati cekmekte.daha cok takla atacagina hepimiz eminiz.hemen karalar baglamaya da gerek yok.cok cok umut baglamaya da hic gerek yok tee simdiden.unutmayin ankara ekmegini tasdan cikarir
O kadar da boşluk yok gibi.
Evet, Ocak ayının ikinci haftasında bir sistem görünüyor :D Ancak Ocak ayının ikinci haftasına kadar genel bir soğuma yok.
İlk harita bugün için GFS tarafından hazırlanmış. GFS'ye çok güvenmesem de neredeyse bütün modeller GFS'ye yakın gidiyor.
İkinci harita da 10 Ocak için hazırlanmış.
Aşağıdaki bu harita da 11 Ocak için hazırlanan 500 hPa sıcaklık haritası.
Yılbaşını mevsim normallerinin 6-8 derece üzerinde geçireceğiz. Bu durum Ocak ayının ikinci haftasına kadar devam ettikten sonra havada belirgin bir soğuma oluşabilir.
Uzun vadeli olmasından dolayı modeller değişebilir ancak çoğu model 10 Ocak ve sonrasında belirgin bir soğumayı işaret ediyor.
Eğer sistem bu şekilde gelirse Ankara da bu sistemden nasibini alır gibi görünüyor. Ancak bu şu anda sadece bir ihtimal. Benim de bildiğim bir şey yok sadece sistemler bu şekilde :D
Ocak ayının ilk haftasında bu durum netlik kazanabilir. Yılbaşına karlı bir şekilde giremeyeceğiz maalesef . Ancak Ocak, bizi sevindirebilir.
2021 yılının herkese sağlık, neşe ve umut getirmesini diliyorum :D
Evet herkesin dediği gibi kar yağdı. Sabah hayal gördüğümü sandım Kar sabah aralıklarla devam etse de öğle saatlerinde kesildi ve incecik beyaz örtü hemen eridi. Bu gece kuru ayaz etkili, ardından hava tekrar ısınıyor. Ocak ortasında ise hava soğuyor ve bayağı güzel veriler var Ankara için. Tabi ki uzun vadeli ama insan görünce bir heyecanlanıyor.
Ocak ayını bol karlı geçiririz inşallah
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Windy sitesi Polatlı civarını sulu kar olarak gösteriyor. Merkezde kar yağmıyor şu anda ancak hava oldukça soğuk. Belki buraya da gelir.
Merhaba. Ben Selim. 17 yaşındayım. Doğduğumdan beri kar yağışların çok severim, malum okula da gidemediğimden dolayı boş zamanlarımı gelmesi muhtemel kar yağışlarını inceleyerek geçiririm. Acemiyim ve küçüğüm ancak kara olan merakım beni buraya getirdi. Tanışma sayfasını görünce ben de tanıtayım kendimi dedim. Bol karlı bir kış olur inşallah?
Ankara şu an ki görüntüde kuru soğuk alır yanlış mıyım Angora
Evet bana da öyle geliyor. Ama Ankara'ya her kış az da olsa çok da olsa kar yağıyor. Belki yılbaşında kar alırız belli olmaz
Uzun vade için kısmen olumlu bir diyagram
Anladım, teşekkürler. Düzgün kar alırız inşallah Ankara için. Zira aylardır düzgün yağış alamıyoruz
Merhaba, Ankara için meteociel sitesinde yapılan diyagramlara ben de baktım ve bu şekildeydi. Kendi çapımda bir şeyler araştırıyorum ama emin değilim. Diyagramın sonucu sizce iyi mi kötü mü?