Biraz mgm saatlik tahminine güveneyim gece bir şeyler yakalarız diye uyumadım, merakıma yenik düştüm de yok yani 😀 zaten pek güçlü bir yağış olmayacaktı gece için. Sabah-öğlen yaşayıp göreceğiz
Konusuz adam tarafından yazılan gönderiler
-
-
radarlar bozuldu
Zaten bozuk değil miydi? Ankara radarı aylardır bakımda sözde
-
Valilikle birlikte belediye de durumu açıklamış oldu. Hayırlı olsun.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ankara'da yarın eğitim öğretime ara verildi. Hamile ve engelli personellerle birlikte 10 yaşından küçük çocuk sahibi anneler yarın izinli sayılacak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu haliyle çok hoş gözüküyor 😀 Şehir merkezine ulaşmışlar. Hadi hayırlısı 🗿
-
Mgm gece hafif, gündüz orta kuvvette akşama kadar kar ikonu koymuş bakalım. Sosyal medyada okul tatili beklentisi farkettim ama pek mümkün gelmedi gözüme. Yağış gece tatil yapacak kadar kuvvetli gelmedi, Pazartesi gün içinde daha etkili olması bekleniyor. Merkezin güneyi ve doğusu daha iyi durumda fakat dün gece sadece bir Konya-Karaman-Nevşehir sistemi gibi göründü ve kuzey iç Anadolu açıkta kaldı. Bugün biraz kuzeye yönelebilmiş neyse ki. Belki merkezi de daha iyi etkileyebilir. Ankara için mevcut örtüye birkaç cm daha eklesek kafi, Kırıkkale sanki bir tık daha yoğun kar alacak gibi, Eskişehir de nasiplenebilir. Onun haricinde uzun müddet örtü erimeyebilir zira geceki hava sıcaklığı birkaç gün sonra -10 derecenin de altına inecek gibi gözüküyor.
Fakat yine de vadenin epey kısa olmasına rağmen modellerde bir kararsızlık var. Yaşayıp görelim.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Ankara çevresi yarın gece kendine ilave kar alabilir mi dersiniz? Modeller yarın için bize biraz kötü çıkmış sanırsam.
-
Şimdi baktım modellere, biraz olumsuz. Kütle zayıflamış gibi gördüm. Sabah daha güzel gelir umarım. 3-7 cm koparsak kafi.
-
Mgm yarın gece tekrar kar alacağımızı söylüyor. Orta kuvvette kar ikonu basmış.
Kırıkkale için ise pazartesi yoğun kar ikonu koymuş bakalım..
İlerleyen günlerde var mı bir şeyler ❄️ kara doyduk tabi ama insan hep daha fazlasını istiyor içten içe.
Merkezde kar zayıfladı, 15-20 dk sonra durma noktasına gelebilir. Bu haliyle çok güzeldi, Ocak ayındaki şanssızlığımızı kırdık.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İnşAllah bakalım bekliyorum 😪
Ankara hala tipi şeklinde kar alıyor o kadar kütle in kırıkkale ye ulaşamaması imkansız gibi bir şey değil mi 🤨 atmosfer tahmin edilemiyor tabi ama kırıkkale dibimizde sonuçta. Gece ilerleyen saatlerde alırsınız bence.
-
Yağış halen tipi şeklinde devam ediyor bayağı kuvvetli. Olabildiğince geç kesilir umarım 🙏
-
Söğütözü civarında 10 cm oldu