Burda kar başladı, şehir merkezinin de üzeri kapandı
Şehir merkezinde orta şiddette yağmur var. Hava epey soğuk hisssedilse de sıcaklık 7 derece. Sıcaklığın donma noktasına inmesine daha çok var bence. 2-3 saat daha yağmur alır merkez.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBurda kar başladı, şehir merkezinin de üzeri kapandı
Şehir merkezinde orta şiddette yağmur var. Hava epey soğuk hisssedilse de sıcaklık 7 derece. Sıcaklığın donma noktasına inmesine daha çok var bence. 2-3 saat daha yağmur alır merkez.
Arkadaşlar selam bildiğiniz üzere bugün öğlen sıcaklık 11 dereceye çıktı fakat rüzgardan dolayı hava soğuk hissedildi. Dolayısıyla bu sistem daha doğrusu sistemin son kırıntısı çok da etkili değil çünkü zeminin kar tutma sıcaklığına düşmesi için yeterli zaman yok. Akşam saatlerinde yağışı yağmur olarak alacağız, yağışın kara dönmesi gece 2-3 civarında olacak gibi görünüyor. Kar yağışını gerçekten güzel alacağız fakat sıcaklık sınırda dolaştığı için önemli bir birikim almamız pek olası değil. Onun dışında gece uyanıksanız seyirlik kar izleyip keyfinize bakabilirsiniz. Belki ince 1-3 cm'lik bir birikim oluşabilir ama beklentiye girmeyin yine de
Onun dışında mgm bence hava tahmini açısından pek tutarlı değil. Onun için mgm'yi sadece havadaki son durumu, rüzgar şiddetini ve anlık sıcaklığı takip etmek için kullanmanız hayal kırıklığına uğramanızı önler
Barajlara ek yağış sağlanacağı kesin, sabah saatlerinde buzlanma olabilir dikkatli olun.
Salı gecesi yağacak olan kara gök gürültüsü de eşlik edebilir diyorlar doğru mu acaba?
buralar çok sessiz 8 aksamı kar yağışımız var canlanalım biraz
Evet güzel kar bırakacak gibi duruyor 👍
Isparta'nın Yalvaç ilçesinde yalnız yaşayan 70 yaşındaki Ramazan Nazlı evinde ölü bulundu. Nazlı'nın donarak öldüğü aktarılıyor.
Kentte 3 gündür tam olarak aktif olmayan elektrik ve su nedeniyle yerel halkın ısınmada da problem yaşadığı aktarılıyor. Öyle ki bazı vatandaşların evcil hayvanlarını mumla ısıttığı söyleniyor. Eğitime 5 gün ara verildi. Peki elektiriğin iletilmediği bölgelerde uzaktan nasıl bağlantı yapılacak?
Gerçekten medyanın bazı bölgeleri İstanbul kadar gündeme getirmesi gerekiyor. Çünkü kent hala tam olarak toparlanamadı. Üstelik Salı gecesi bölgede yeniden kar yağışı bekleniyor.
Sosyal medya olmasa bunların hiçbirini bilmeyecektik çünkü tv kanallarında Isparta adına bir habere rastlanmıyor.
Geçmiş olsun Isparta.
Ankara'da yüksek bir birikim olmasa da ağaçlar çok hoş duruyor.
Ankara, nasiliz? Kar almayan semt yok herhalde bu sabah
Merkezde ağaçların üstlerinde dal kıracak kadar çok kar var fakat yollarda bir sıkıntı yok. 😀
Tünaydın herkese 😀 galiba bu gece bir hareketlilik var.
Hava sıcaklığı Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan bu gece donma noktasına düşerse 2-3 cm'lik bir kar yağışı alabiliriz fakat sıcaklığın durumu şu an için oldukça dengesiz. 0'a inerse hoş bir kar alabiliriz ama 2-3 derecelerde takılırsa karla karışık yağmurla işi bitiririz.
Bu atağın geçtiğimiz Pazar günü bizi şaşırtan şiddetli kar yağışı kadar tatmin edici olmayacağını düşünüyorum fakat halen sürprizlere açık durumdayız.
Şimdilik arkanıza yaslanabilirsiniz.
İyi günler 😀
Afyon merkezde de göz gözü görmüyor..
Video çektim kar yağışı var sanılır flaş ile cok belli oluyor.
Fotoğraf ta bile belli sis ama video da kar gibi hareketi belli oluyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Aynı şeyi düşündüm ben de. Başta tipi zannettim. Yağışlar kesilince hep böyle oluyor iç kesimlerde ne yapalım
Şehir merkezinde yoğun bir sis var
Kar yağışı kesilince sis tekrardan yüzünü göstermeye başladı.
Dün gece 4'e kadar aralıksız sürdü tipi. Ben uzun zamandır kar yağışını bu kadar yoğun görmemiştim 🙂 10-15 cm kadar birikim oldu.
Cuma-Cumartesi arası tekrar bir hareketlilik var ama bir tık daha zayıf görünüyor.
Önümüzdeki iki gün sıcaklık 1-2 derecenin üzerine çıkamayacak. Sonrasında kısa vadeli bir sıcaklık artışı gözüküyor.
Beklenenden epey fazlasını aldık. 7-10 cm kadar birikti kar. Şimdi tipi yavaşlıyor, kütle doğuya kayıyor. Güzeldi, seyirlik değil ciddi bir kar yağışıydı ve uzun sürdü 😄
Ankara yıkılıyor valla, bayağı bi birikim oluştu, hala kuvvetli yağıyor tipi gibi 🙂
O günkü gibi şiddetli yağıyor
Kar başladı 😊
Ulus'ta da lapa lapa yağıyor 🙂