Konusuz adam tarafından yazılan gönderiler

Merkezde ince bir yağmur var, yağış zaman zaman sulu kara çeviriyor.

Gece 12-1 arası sıcaklık istenilen seviyeye düşecek gibi görünüyor.

Onun haricinde Ankara'nın uzun süredir görmediği bir güçlü yağış kümesi yaklaşıyor. Bu kütle kar olarak düşerse sabaha bembeyaz uyanırız 🙂.

Bu sabah saatlerinde etraf ince bir beyaz örtüyle kaplıydı. Öğlene doğru eridi tabi. İkinci etapta gelen yağış daha şiddetli ve hatırı sayılır bir örtü bırakabilir. Fakat sıcaklık yağış esnasında sınırda dolaştığı için gece yarısına kadar sıcaklık değerleri sinir bozucu olabilir.

Mart kapıdan baktırıyor işte :)

Buzlanma olabilir, yola çıkarken dikkat edin.

Bugün Kızılay'da öğlen yağmur başladı, akşama kara çevirdi. Şimdi de yağış hafifledi. Su olarak bugün barajlarda %0.8 artış var. Bu oran küçük dursa da aslında tüm Ankara barajları içinde hatırı sayılır bir oran ifade ediyor.

Ay sonuna kadar bir patlama yok. Şubat'ın son haftası gene bir hareketlilik var. Takip edilebilir :)

Arkadaşlar selam :) bildiğiniz üzere bugün öğlen sıcaklık 11 dereceye çıktı fakat rüzgardan dolayı hava soğuk hissedildi. Dolayısıyla bu sistem daha doğrusu sistemin son kırıntısı çok da etkili değil çünkü zeminin kar tutma sıcaklığına düşmesi için yeterli zaman yok. Akşam saatlerinde yağışı yağmur olarak alacağız, yağışın kara dönmesi gece 2-3 civarında olacak gibi görünüyor. Kar yağışını gerçekten güzel alacağız fakat sıcaklık sınırda dolaştığı için önemli bir birikim almamız pek olası değil. Onun dışında gece uyanıksanız seyirlik kar izleyip keyfinize bakabilirsiniz. Belki ince 1-3 cm'lik bir birikim oluşabilir ama beklentiye girmeyin yine de :tepkisiz:

Onun dışında mgm bence hava tahmini açısından pek tutarlı değil. Onun için mgm'yi sadece havadaki son durumu, rüzgar şiddetini ve anlık sıcaklığı takip etmek için kullanmanız hayal kırıklığına uğramanızı önler :)

Barajlara ek yağış sağlanacağı kesin, sabah saatlerinde buzlanma olabilir dikkatli olun.

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde yalnız yaşayan 70 yaşındaki Ramazan Nazlı evinde ölü bulundu. Nazlı'nın donarak öldüğü aktarılıyor.

Kentte 3 gündür tam olarak aktif olmayan elektrik ve su nedeniyle yerel halkın ısınmada da problem yaşadığı aktarılıyor. Öyle ki bazı vatandaşların evcil hayvanlarını mumla ısıttığı söyleniyor. Eğitime 5 gün ara verildi. Peki elektiriğin iletilmediği bölgelerde uzaktan nasıl bağlantı yapılacak?

Gerçekten medyanın bazı bölgeleri İstanbul kadar gündeme getirmesi gerekiyor. Çünkü kent hala tam olarak toparlanamadı. Üstelik Salı gecesi bölgede yeniden kar yağışı bekleniyor.

Sosyal medya olmasa bunların hiçbirini bilmeyecektik çünkü tv kanallarında Isparta adına bir habere rastlanmıyor.

Geçmiş olsun Isparta.

Tünaydın herkese 😀 galiba bu gece bir hareketlilik var.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Hava sıcaklığı Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan bu gece donma noktasına düşerse 2-3 cm'lik bir kar yağışı alabiliriz fakat sıcaklığın durumu şu an için oldukça dengesiz. 0'a inerse hoş bir kar alabiliriz ama 2-3 derecelerde takılırsa karla karışık yağmurla işi bitiririz.

Bu atağın geçtiğimiz Pazar günü bizi şaşırtan şiddetli kar yağışı kadar tatmin edici olmayacağını düşünüyorum fakat halen sürprizlere açık durumdayız.

Şimdilik arkanıza yaslanabilirsiniz.

İyi günler 😀

Afyon merkezde de göz gözü görmüyor..

Video çektim kar yağışı var sanılır flaş ile cok belli oluyor.

Fotoğraf ta bile belli sis ama video da kar gibi hareketi belli oluyor.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Aynı şeyi düşündüm ben de. Başta tipi zannettim. Yağışlar kesilince hep böyle oluyor iç kesimlerde ne yapalım :)