Şehir merkezinde yoğun bir sis var
Konusuz adam tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kar yağışı kesilince sis tekrardan yüzünü göstermeye başladı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dün gece 4'e kadar aralıksız sürdü tipi. Ben uzun zamandır kar yağışını bu kadar yoğun görmemiştim 🙂 10-15 cm kadar birikim oldu.
Cuma-Cumartesi arası tekrar bir hareketlilik var ama bir tık daha zayıf görünüyor.
Önümüzdeki iki gün sıcaklık 1-2 derecenin üzerine çıkamayacak. Sonrasında kısa vadeli bir sıcaklık artışı gözüküyor.
-
Beklenenden epey fazlasını aldık. 7-10 cm kadar birikti kar. Şimdi tipi yavaşlıyor, kütle doğuya kayıyor. Güzeldi, seyirlik değil ciddi bir kar yağışıydı ve uzun sürdü 😄
-
Ankara yıkılıyor valla, bayağı bi birikim oluştu, hala kuvvetli yağıyor tipi gibi 🙂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. O günkü gibi şiddetli yağıyor
-
Kar başladı 😊
Ulus'ta da lapa lapa yağıyor 🙂
-
Sistem son günlerinde keyif verici bir atak yapıyor. Deniz seviyesindeki bölgelere kar yapacak kadar etkili bir atak değil fakat iç kesimlerde yine orta kuvvette kar yağışı gerçekleşecek, üstelik sıcaklık sorunu olmadığından bu gece yağışın tamamını kar olarak alacağız 🙂 Özellikle sis, pus ve ayazdan sıkılan iç bölgeler biraz rahatlayabilir.
Arkana yaslan ve keyfine bak Ankara 😀 Yemek ziyafeti sonrası sunulan leziz bir tatlı olarak düşün bu kar yağışını.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu sene ab nin konumu bizim canımızı yaktı baya, pazar gecesi Konya'dan samsuna kadar yoğun kar yağışları görülecek. İç Anadolu'nun doğusu etkilenecek, Ankara Kırıkkale hattı yine izleyecek..
Kesinlikle, yağışlar çabucak doğuya kaçtı. Biz de her zamanki gibi ayaz yiyeceğiz işte 😀
-
Hafif-orta kuvvette kar bırakabilecek bir kütle yukarı çıkıyor. Belki bize uğrar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Konya'daki kütlenin kuzeye doğru ilerleme ihtimali var mı yoksa doğu yönünde mi ilerleyecek? Konumum adına umutluydum sistemin ikinci atağından ama bir iki parça kar atıştırdı sadece, muhtemelen yavaştan ayaz ve buzlanma vakti geldi kendi adıma😀
-
Yağış yaklaşıyor
Konumumda kar atıştırıyor.
-
Anneannemin kamerasından 😀 Muğla'nın Köyceğiz ilçesi 20 yılın ardından ilk defa kar görüyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kar şu an çok güzel yağıyor 😀 bunu neye borçluyuz?
-
İstanbul'da ne var ne yok diye radara baktım, dev kütle Avrupa yakasının üstünden aşağıya iniyor gibi geldi bana. Örneğin bazı bölgeler 20-30 cm kar birikimiyle yıkılırken coğrafi olarak kar bölgesine epey yakın bazı ilçeler de garip bir biçimde sadece seyrediyor. Kılpayı kelimesi duruma uygun. Kimi yerler yıkılıyor kimi yerler kılpayı kaçırdıkları kar bulutlarına bakıyor.
-
Konumumda şaşırtıcı bir biçimde güzel kar yağıyor, yollar tekrar beyazladı.