Kırıkkale olarak henüz yağış başlamadı 20 cm umudumuz eriyor ...
Sistem Ankara'ya da geç giriş yaptı. Size de akşam-gece sistem giriş yapar muhtemelen 🙂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKırıkkale olarak henüz yağış başlamadı 20 cm umudumuz eriyor ...
Sistem Ankara'ya da geç giriş yaptı. Size de akşam-gece sistem giriş yapar muhtemelen 🙂
Tipi şeklinde yağıyor. Sıcaklık donma noktasında.
Şu an çok güzel yağıyor.
ankaraya efsane kar yağıyormuş galiba şuan
Şu an gayet güzel
Lapa lapa kar yağıyor Kızılay'da 🙂❄️
Halen sıkıntı verici bir sıcaklık sorunu var. Sabahtan beri sıcaklık 2-3 derece civarında seyrediyor. Bu akşam ya da bu yarın bi şeyler yakalayabiliriz ama elimizden 11 cm kar birikiminin kaçtığı da bir gerçek
3-4 saattir konyada kar yağıyor ama tutmuyor akşamı bekliyorum
Ankara hala yağmurlu ve sıcaklık 2.5 derece. 5-8 cm yağışı kaçırdık hava sıcaklığının bi tık yüksek olmasından dolayı. Soğuklar geç giriyor ve yağışlar sıcak havaya denk geliyor Akşama umutlu bakıyorum ben de.
Bu sıcaklık artışının sebebini bilen var mı
Dışarda çatır çatır yağmur yağıyor o yağan kar da eridi 😂
Bizde kar yoktu ki erisin 😂 sabahtan beri yağmur yağıyor
Yaşadığı ilde şu an kar yağışı olan var mı?
Burası hala yağmurlu ve 3 derecenin altına inemedik sinirim bozuldu 😅
Sabah sürprizle uyanırım demiştim ama bu sürpriz kötü manadaymış.
Yağmur yağıyor seller akıyor arap kızı camdan bakıyor diyor sistem şu an.
Hava hala 2.3 derece ve yağmur almış başını gidiyor. Halen yağmakta olan yağmur gece boyu yağmış gibi çünkü her taraf sular içinde.
Muhtemelen sistem rakıma bağlı çalışıyor veya güneybatı ilçeler ve Ankara'nın merkezi sistemin kaymağını yiyebilmiş değil. Çünkü sıcaklık nedeniyle 5 cm'lik bir yağışı yağmur olarak alıyor merkez.
Bu akşam yoğun kar olması muhtemel, o nedenle umudumu koruyorum fakat sıcaklık donma noktasına inmediği sürece biz 3 derecelik havada yağmurluğumuzu giyip sonbaharcılık oynarız.
Neyse, en azından barajlara can suyu niteliği taşıyan bir yağışa tanıklık ediyoruz hayırlı olsun herkese 🙂 Ama hayal kırıklığına uğramamak adına radar takibini de bıraktım dün. Sadece dışarıda ne varsa gözlemleyeceğim o kadar 😅
Zorlasan yıldızları sayarız burada 🙂 çankayada lokal yağışlar var ama yağmur şeklinde çünkü hava hala 4 derecenin altına inmiyor. Neyse, uykumu feda etmemi gerektiren bir hava olayı yoksa bugünkü nöbeti burada bırakıyorum.
Sabaha sürprizle uyanırım inşallah
hayırlı olsun artık bizede gelsin
Evet bekliyorum ben de ❄️ sıcaklık halen 4 derece ve yağış yok fakat Eskişehir dolaylarında ve Ankara'nın kuzeybatısında kar başlamış. Merkeze gece yarısı anca girer galiba.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Burası 4 dereceye çıktı. Yakında başlarız diye ümit ediyorum
Radarda görüldüğü kadarıyla bir kütle yaklaşıyor merkeze. Ama ısınmaya bağlı olarak kar mı sulu kar mı nasıl alacağız şimdilik meçhul 🙂❄️