18 şubata kadar olan kar haritasını atabilirmisiniz.
AHMET78 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sistem gelecegini goruyorum ama gucunu bilmiyorum. Yanliz basit bir olusum degil. Eksi 15 ler girse sasirmam. Suan yasadigimiz sistem gecsin belli eder kendini..
Valla hocam orta vadede bozan ecm yi gördük. 2 gün önce 19-20 -21 şubatta neler gösteriyor du dikine bir azor güzel sistem gösteriyordu. büyük ihtimal o dönem doğulu sistem inme ihtimali yüksek izlanda belası ve şişkin azor yüzünden bizim coğrafya %100 temkinli gitmek gerekir.
-
AHMET78 yorum yaparken kelimelerimizi seçerek kullanalım. Herhangi bir takım için bu tür yakıştırmalar olumsuz diyaloglara yol açar.
lig varmı kardeşim herkes görüyor ne konuşuyum ne takımı ? takımmı varmış malum takımdan başka ?
-
azorun yükseğin şişkinliği yüzünden 19 ve 22 sistemi doğulu geliyor.
-
18 ve sonrasını bozma eğilimine girmiş modeller inşallah değişir.
-
Paralel güzel çıktı.Ecmwf kendi çıktısıyla bile sonraki saatlerde çelişiyor. Hem de bu kadar yakın vade de. Daha çoook sular akar.
başkan 16 tı düzelirmi ? sizce doğulama olurmu iç bölgelere çok geç giriyor soğuklar 16 gece girmesini beklerken sistemi denize veriyor değişir mi sizce
-
İcon ne yapmış öyle iyice saçmalamış iconu severdim
-
Yok be kardeşim bune böyle bu bildiğin afet gece güncellemesi soğuk senoryodur büyük ihtimal.
-
Efsane-Semih ecm iç kesimlere çok az yağış veriyor, kuru soğukla geçiçtirirsiniz demiş. siz yağış konusunda iç anadolunun da iyi yağışlara kavuşacağınızı düşünüyormusunuz.Yada şöyle söyleyim 15 öğeleden sonra ve 16 tısından ab patlarmı kıbrısta yada antalya civarında iç anadolu iyi bir yağış alması için.
-
Büyük ihtimal iç kesimler de gece sıcaklığında rekor olacağa benziyor geşen yılın 7 şubat sisteminden 1 tık daha güçlü sağuklar var , öldürücü soğuklar var allah korusun merkezler -16 -20 kasabaları köyleri -25 felan olacağa benziyor.
-
gfs artık bu saatten sonra takip etmeye gerek yok finish dedi
Aynen öyle şu 15 i kuvvetli azorla kapalım arkası bombalayarak gelir zaten.
-
Gfs İzlanda'yı az daha şişirirse patlayacak.
valla üstad gfs yıllardır yaptığı aynı şey saçlamak,siklonu hep şişirir öyle.
-
Şuan biz öndeyiz gfs yi takmıyorum önemli model ama, icon ve ukmo efsane vermiş azor öyle konumlansın -18 ler gelecek blokajta cepte olur.
-
guncellemenin COK kotu oldugu falan yok. soguklar parcalandi diyen arkadasimizin konumu kuzeyde oldugu icin oyle yazdi. oglen guncellemesindede buradaydi cunku arkadasimiz o sinoptige atifla oyle yazdi. bunlar olacak daha 144h var. suan ortada gibi. sorun azorun tahrip olmasi sanirim. iskandinav ile anlasamadilar aralarinda galiba. endeks diagram ve paralellere bakilmali.
Kötü kardeşim soğuk ve normal kuvvette karı saymıyoruz artık uzun süreli efsane sistem peşindeyiz bu sinoptikte beklediğimiz 2.atak riske girer belkide olmaz.
-
Öğlenden bariz kötü sinoptik olarak.İcon efsane vermiş ama,bizim meselemiz atlantikle yukardaki hareketli siklonun birleşmemesi bu güncellemede birleşim va azor pasif kaldı var öğlen yoktu.İcon öyle demiyor ama güçlü azor dikine vermişç